Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tecteamplymouth

Last Post Category Used On All Flipper Meta Items

Recommended Posts

tecteamplymouth    0
tecteamplymouth

Hi I am experiencing a strange issue where if I display three posts each one is in a different unique category using flipper or masonic.  They all display the last category added i.e Food.  Although the other two posts have unique categories news and restaurant but the flipper meta bar displays food for all.  If I add a new category they all assume the last added category name.

 

Is this something I'm doing wrong or a bug?

 

Fresh install and the only plugin installed is Woocommerce. (not used at this stage)

 

 

Help! :-)

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
tecteamplymouth    0
tecteamplymouth

It does show the correct category items just the wrong category name underneath the image.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Samuel Costa - UDF
      By Samuel Costa - UDF+
      Hi. 
      I'm using Loops section on search pages and using default query object.
      But i cant sort in descendent order. Doens't work.
       
      Another thing. How i use meta query object ? Can i give me a example?
      Tks.
    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • Dana
      By Dana+
      Hi DMS team,
      Please help out on how to add Post tags to the bottom of each post. Tried looking at the hooks tutorials but not sure what to do here.
      Thanks a lot.
       
       
       
       
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
×