Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

camaran

comments are closed

Recommended Posts

camaran

After 15 days my site close the comments but with DMS1.1.8 if i have comments i can see and not add new woth this version when comments are closed i cannot see the comment present.

 

How i can resolve it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

HI,

 

What sure what you're referring to, is there anyway you can go into greater detail please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
primetime

I have the same issue.

 

I have 3 blog posts on my website.  One blog post says the comments are closed, which it shouldn't be.  The other two blog posts are working with the comments.  I'm using Disqus and it seems to be a DMS issue.

 

Look at the bottom of the post.  I am unable to open the comments.

http://travelblogfest.com/blogs/country/cambodia/best-party-spots-cambodia-nightlife/

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

Hi @primetime @camaran

Please, you can try with Danny´s reply who said

 

"I recommend you disable all active plugins and see if this resolves your issue."


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
camaran
I not have plugin enabled

Share this post


Link to post
Share on other sites
primetime

Okay,  I found my solution which seems to be an ongoing wordpress comment issue.  For me it wasn't a plugin or DMS problem.

 

Since, only one of my posts comments were closed but the other ones were open, I went to posts "quick edit" and clicked on "allowed comments".  For some reason this was unchecked.  But it's working now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
camaran

I have a problem with comments section

- if I close comments from Wordpress option the comments section not show the comments already presents but give me only: comments are closed

- in every case the comments section not show the pingback (if this are presents)

It's possible to resolve? It's a bug?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

primetime - Thanks for informing us the issue has been resolved.

 

camaran - I have reported this to our tracker, it does indeed look like a bug.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×