Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

toddlo

My site title disappeared after upgrading to DMS 2.0

Recommended Posts

toddlo

The button to shut dms off is missing also...

Share this post


Link to post
Share on other sites
toddlo

And there are two search icons...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

Can you enable DMS debug mode please - DMS Toolbar > Settings > Advanced.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
hansonexperience

Yes I also noticed that title disappeared when testing. I think the nav is changed. After uploading the picture again and setting the background for the menu area it was all back.  Navbar entry is gone in the settings. And so these settings are gone. You can change the settings when clicking on the pencil on the top of the site and enter the details again I uploaded the logo again and put in Black background white text in Background options. Also I had to choose the menu again on that page

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

I have reported this to our tracker, basically the option has been removed, as a lot of users didn't require it. I have brought this to our developers attention.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
toddlo

Well, that's convenient. How am I supposed to display the name of my site in the nav bar? Also, there are two other issues attached to this. I'm getting two search icons and the button to shut off dms is missing in the menu...

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Could you create and admin logon for your site and send the credentials to hello at pagelines dot com along with a link to this forum topic and we will jump on and take a look for you 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
toddlo

OK, I did six days ago and I still don't have relief on these issues! I should never have applied this update to my main site until I knew it was thoroughly tested...

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Hi Todd

 

I've checked your site but I can only see one search icon - http://screencast.com/t/PvvHdJefhvt where is other one appearing?

 

In regard to the missing button in the DMS control panel have you gone through the troubleshooting method of disabling any plugins to see if any third party jquery code is conflicting with the editor bar?

 

I've found a login to your site in the admin notes but unfortunately it seems like its no longer active.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×