Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

trace

DMS Inconsistency and Editing Problems

Recommended Posts

trace

When bringing in new "sections", I can never get consistency with edits. For example: I'll bring "iCallout"  into the template. Make the edits. Refresh and boom... everything is screwed up. Take a look at the attached image for a visual experience of this problem.

 

Not only does it revert to before I brought in "iCallout", but it removes CSS styles I've applied to the template and other edited sections. To fix this, I just load in my saved template. However, now I'm back at step 1 and cannot pull in "iCallout" without this problem happening again.

 

This happens with other sections too. Not just "iCallout". Sometimes (rarely) it works. Most of the time it does not. I've tried deactivating all my plugins but still get the problem. Everything is up-to-date.

 

Why is this happening? This is a core feature of DMS that I can't get to work consistently. What should I try?

 

Website = http://boostsouthwestoregon.org/

 

Edit: I attached the wrong image. Right image here -> iCallout-Problem-For-fixing.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

In your Custom CSS you seem to have  

 

background-color:transparent;

 

this is making the background of your content 'transparent'

 

Is this the issue? if not can you give us more information as to what you mean when you say 'screwed up '

 

Have you tried cutting you custom CSS and seeing if the issue persists? 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
trace

This is not the issue unfortunately. I have a content class set up with a white background that I apply to content/post loop.

 

What I mean by "screwed up" is when I "Refresh", my content class on the page is deleted, my other section "ibox" is removed and the section edits are gone, plus what I just did with the "iCallout" somehow disappears. If you scroll down the image you can clearly see the "iCallout" section is not there. It's like the template settings are completely reverted.

 

I can try removing some of the custom css. I don't see how that can be effecting the section editing functions though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • mundocaco
      By mundocaco+
      Hello, inexplicably few signs have appeared at the beginning of each excerpts, removing the option these signs disappear, but appear when I activate it again. You know why happen this?.
       
      Yo can see online here: http://www.latitudestudio.eu/press-news/ 
       
       
    • dherries
      By dherries
      I am trying to add a widgetizer to my page/post and the system does not let it drag. The system creates  large Widgetizer logo and nothing will happen. What am I doing wrong?  I am using DSM 1.1.9.  Website is www.moveincache.com
    • mundocaco
      By mundocaco+
      Hello everyone. :)   Is possible set a selected Section Area to height of window browser with custom CSS, just like DMS2 presets? Someone knows some best practice?   I know how to set to fixed footer, but i think this case of study is different.   Thanks!
    • pazyluz
      By pazyluz+
      I have pages that display on phones and pages for desktops/laptops.  The ipad displays the mobile/phone pages but would look far better if they displayed the desktop version.  How/Can I display the desktop version on ipad?  If I cannot do that, can you advise me as to the best course of action?  Thank you.
       
      http://peggygreen.net
    • pazyluz
      By pazyluz+
      In between forum posts, I am getting the above response telling me to wait another 57 seconds before posting a second topic.  (WHAAAAT?) To continue with my post, I have to hit the back button only to find that you have erased everything I just wrote. Please explain and fix this immediately.  Thank you. 
×