Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

glennyboy

Simple Nav Does Not Center by Default or otherwise

Recommended Posts

glennyboy    9
glennyboy

Hi

 

If this posts twice apologies, but it didm't show the first time. 

 

Anyway I have found that the DMS 2 simple nag doesn't align center due to overriding styles in the parent .pl-section-pad. This div needs to be set to:-

 

.pl-section-pad {
text-align: center;
}
 
May be a better way, but the styles aren't working at present.
 
Regards
 
Glennyboy

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

more specific CSS applied to just the Simple Nav rather than the padding for sections which is what the code you pasted does. 

 

Coul dwe have a link to your site and we can take a look for you? 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
glennyboy    9
glennyboy
 

I already tried that  - the above was last resort

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

The issue appears to be related to the following using display: inline-block, instead of block.

 

ul.inline-list {
list-style-type: none;
display: inline-block;
}
 
If you replace it with this:
 
#site ul.inline-list {
list-style-type: none;
display: block;
}
 
It should resolve your issue, I have reported this to our tracker.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×