Jump to content
Sign in to follow this  
Michael Giesen

Boxes not working in IE 8 in Windows XP

Recommended Posts

Michael Giesen    0
Michael Giesen

I'm having an issue with the photos that should display in my 'boxes' section on the home page. everything works perfectly in safari, Firefox and opera in both mac and windows environments. However, when using IE 8 on a windows XP machine (with no firewall) the images that correspond with the boxes dont show up! ...is this a known issue, or is this a bug? Can anyone help? ...and this is for the PlatformPro theme (latest version)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew    201
Andrew

Could be a markup issue... Try running this validator on your markup: http://validator.w3.org/ There are no 'known' issues with IE right now... If that doesn't work, Provide us a live link if you want more help

Share this post


Link to post
Share on other sites
Michael Giesen    0
Michael Giesen

yes, it's still not working... here is our website so far: asp.giesenwebdesign.com it's sooo weird, because the images show up in all other browsers except IE?! ...frustrating :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Michael Giesen    0
Michael Giesen

Screen shot of valid code: bRLnF.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×