Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

itarsenal

DMS 2 Front End Won't Load, Help Correct

Recommended Posts

itarsenal

...hmm once updated, my DMS 2 front end won't load. I believe it's a javascript issue according to the console, but I can't decipher what from the errors.

 

Can someone look at my site, and help?

 

http://itarsenal.staging.wpengine.com/

 

Here's the errors I see in the console...

http://pastebin.com/q6GQRU0C


Robert Granholm

http://itarsenal.com | Technical Support for Online Entrepreneurs

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

Could you try disabling all your non-PageLines plugins please and see if this resolves the issue? 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
itarsenal

So the problem was, after the hated, disable all your plugins to find out solution...Slidedeck Pro for Wordpress, which was working in DMS.

 

-r


Robert Granholm

http://itarsenal.com | Technical Support for Online Entrepreneurs

Share this post


Link to post
Share on other sites
jennalyn11

Hi I'm having the same issue, disabled ALL plugins problem still there. Shows javascript error.  Site is lovejoyfarmpartnership.com password: crimson889

 

Uncaught ReferenceError: supersize_image is not defined pl.common.js?ver=f23571:94
event.returnValue is deprecated. Please use the standard event.preventDefault() instead.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

 

Hi I'm having the same issue, disabled ALL plugins problem still there. Shows javascript error.  Site is lovejoyfarmpartnership.com password: crimson889

 

Uncaught ReferenceError: supersize_image is not defined pl.common.js?ver=f23571:94
event.returnValue is deprecated. Please use the standard event.preventDefault() instead.

 

Id love to say if you having the same issue then disable the same plugin that was causing the OP's troubles but i'll be polite ;)

 

We cant see your site as its protected by a password anyway.

 

If you'd be so kind to turn that off then start a new thread and give the URL so the mods can take a look.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×