Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

applotse

Using Font Awesome in Pagelines DMS2

Recommended Posts

applotse    0
applotse

Anything changed in using Font Awesome syntax?

 

When using this 

 

<i class="icon-caret-right"></i>

 

it doesn't work any more.

 

When using this

 

<i class="fa fa-caret-right"></i>

 

everything works fine!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Hello @applotse 

 

DMS 2 icorporates font awesome 4 and the syntax has changed in Font Awesome rather than DMS https://github.com/FortAwesome/Font-Awesome/wiki/Upgrading-from-3.2.1-to-4

  • Like 1

The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

<i class="fa fa-caret-right"></i>

<i class="icon icon-caret-right"></i>

 

both will work

Share this post


Link to post
Share on other sites
umar    0
umar

I have the updated version on dms 2 just purchased this week and font awesome characters show me empty boxes, any idea

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Hello @umar 

 

I replied to your email regarding this just now with the above information. Was this the reason why or where you using the ,method above? 

 

Do you have a link to your site where we could see this if not? 

 

Also please could you start a new topic if the problem is not the same one as above and we can help on  this :) 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Content

    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys,
      every since Chrome introduce scroll anchoring (see chrome://flags) blog posts on my page start scroll automatically as soon as the user scrolls down a bit. It is super annoying and I don't know exactly what triggers the incompatibility with Chrome's latest feature that is supposed to improve usability.
      Since I don't know what causes it (Pagelines, or a Plugin), I would like to disable the feature using a CSS override that Google describes as follow:
      "Scroll anchoring aims to be the default mode of behavior when launched, so that users benefit from it even on legacy content. A CSS property overflow-anchor can disable scroll anchoring in part or all of a webpage (opt out), or exclude portions of the DOM from the anchor node selection algorithm. This property supports the following values when applied to an element E:
      overflow-anchor: auto (the default value) declares that the DOM subtree rooted at E is eligible to participate in the anchor node selection algorithm for any scrolling box created by E or an ancestor of E. overflow-anchor: none declares that the DOM subtree rooted at E is not eligible to participate in the anchor node selection algorithm for any scrolling box created by E or an ancestor of E." Do you guys happen to know how to use that property with the ROOT element so it applies to the whole page?
      Thanks
      Michael 
    • wyo22ski
      By wyo22ski+
      Hello,
       
      I'm basically a designer and understand a little on how to change CSS, etc., so please excuse my ignorance...  I recently upgraded to the newest platform from the DMS and my old DMS theme no longer functions.  I'm trying to replace the image slider that my Horizon Photography Theme (Nick Haskins) had created.  The Impulse image slider seemed the closest to what I need, but there are problems.
      It seems the the Impulse section for sliding images defaults to the image width, no the height.  I can change the Impulse stage height and width, but this does nothing to the internal content.  For instance, if I change the height to 200 pixels, the image remains the full width and only shows a cropped section.  I would like the ability to change the Impulse height, and have the image height fit space. 
      I've put this custom CSS in, but again, this only controls the stage height of Impulse:
      .pl-sn-impulse .pl-impulse-cell .cell-wrap, .pl-impulse-container, .owl-stage-outer {
        width: 100%;
      }
       
      Any suggestions welcome.  Thanks 
    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys!
      I'm using the following typography configuration in Pagelines Settings:
      <link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans" rel="stylesheet">
      font-family: 'Open Sans', sans-serif;
      But Lato is still being loaded according to Google Page Speed. Do you know how I can prevent Lato from being loaded if I'm not using it?
      Thanks
      Michael
    • Objectif-Mariage
      By Objectif-Mariage+
      Hello. 
      I have just realized that CSS (Less plugin) , is not working..... I have disable all plugins (except PL CUSTOM LESS and PL5) , and ... it's not working ... 
      It's not the first time. Usually I had trouble with a plugin name Autoptimize , but it's Desactivate now , all memory have been purge, and it's still not working! :-/ So it's not from this plugin. 
      NB : When I am logged on my website, if i go on the black wordpress dashboard bar, go on the PL icon, clic on </> LESS/CSS => then the page suddenly apply the CSS .... But As soon that i reload the page, nothing. I think the problem is that the plugin LESS/CSS does not load properly (if I can say that with my simples words).
      I order to keep the site "good looking" I have temporally copy/paste all my LESS code in a plugin : Script n Styles that apply the LESS/CSS code... but it's not a solution for long time.
      Can someone help me ? Did I do something wrong ? Is it an update ? 
       
      my website : https://www.wedding-photography-minneapolis.com
    • Jason
      By Jason+
      Feel free to delete this post if its not helpful or its just plain wrong.
       
      I though it might be useful to share how I customize the size of the builder. (reduce my eyestrain )
      1 - install stylerbot extension in chrome (stylerbot keeps this css every time you access the url)
       
      2- add this css to stylerbot for the site you are working on
      .CodeMirror {
          font-size: 14px;
          height: 600px;
      }
      .pl-workarea.pl-has-sidebar .pl-workarea-sidebar-container {
          right: 0px;
          width: 500px;
      }
      .pl-workarea.pl-has-sidebar .iframe-container {
          right: 500px ;
      }
       
      change sizes to suit.
       
      Cheers.
×