Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

redstate

How do I move my Navbar?

Recommended Posts

redstate    0
redstate

How I do move my navbar down so it is positioned right on top of the RevSlider photo with no space in between? There's no Move button on the NavBar. I tried the Move button on the Branding DMS but that doesn't seem to do it.

 

See americansendingabuse.org

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

Not sure what you mean?

If you want the Navbar to be position flush to the top of the RevSlider you will need to remove the padding via custom CSS for Navbar and maybe the Revslider section too.

You can do this by inspecting the elements with Google Chromes dev tools and making changes to the CSS in the Dev tools panel, then add these changes to your custom CSS when you're happy.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
redstate    0
redstate

Yes, flush above the RevSlider but I think I will just leave this as is for now since it's not critically important. Thanks very much!

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

ok thanks for letting us know 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Grant Turck
      By Grant Turck+
      Navbar Broken on All Devices When Not Logged Into Wordpress. See screenshots attached from mobile. What is causing this issue and how do I fix? Site is venicepride [dot] org.


    • PierreFF
      By PierreFF+
      Hello, 
      I have an issue with NavPro on mobile when the link of the menue is on the same page. 
      Here is my website: http://foundersofthefuture.co
      The isssue comes from the fact that in my menue most of the items send somewhere else on the same page using anchor link (eg. #container_u788888). 
      This works well on desktop but on mobile, nothing happens when clicking on the link. One of the link of the menue of the homepage "France" sends to another page of the website and this one works well even on mobile. 
      I am using the Pagelines framework theme and also used a wordpress plugin (jQuery Smooth Scroll) for smooth scrolling . 
      Thanks in advance for your help and let me know if I need to provide more information. 
      Best,
      Pierre
    • tristanrodgers
      By tristanrodgers+
      Hi there!
      I'd love to have some social media buttons in my navbar like my online-shop has!
      http://mc1r-magazine.com/
      Can someone explain me how to create them? I tried a lot but don't know how to realize them...
      Greetings from Germany,
      Tristan
    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi guys. Just now trying out Platform 5. I like the reletive simplcity of the new interface but there are things I'm used to in DMS that I'm not seeing yet in 5. Is there a good manual, documentation, video series about some of the basics?
      In particular, I've got a simple navigation menu, created the standard way in WP menus section with several top level parents, then 3-4 children menu items below a couple parent items. Have them moved to the right to create the standard parent-child relationship but all I see on the page is the parent level items - no dropdown!. So I changed themes from Platform5 to the standard 2015 default theme and now I see absolutely no menu at top, except for the mobile (hamburger?) icon.
      In DMS, one had Navi and Navbar, etc sections and each would work differently and give different results. How do you work the menu system in 5? And how get different results ?
      thanks
    • nizami
      By nizami+
      I have a problem at http://kambo.world. Using navbar for the main site navigation. It works fine in normal/desktop mode [first screenshot], using the WP Menu I have specified. But in hamburger mode it seems to do its own thing, picking a few pages at random [second screenshot] A fix for this greatly appreciated! 
       


×