Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

idea15

Odd NavBar behavior

Recommended Posts

idea15    2
idea15

Website URL: http://www.glasgowquakers.org/
Framework Version: 2.4.4, Base theme 1.0.2
WordPress Version: 3.8.1
Plugins in Use: Acunetix WP Security, Advanced Recent Posts Widget, All-In-One Event Calendar by Timely, BackUp WordPress, Breadcrumb NavXT, Jetpack, Keyboard Accessible Dropdown Menus, Login Lockdown, My Content Management, Revision Control, WP Remote, WP Super Cache (disabled)
Server/Host: Krystal
Screenshots:
Details:

 

I've put NavBar into this site and it's producing some very odd behavior.

 

As you can see, you have to hover over a menu item several times to get the submenu to display, and then repeat that process to be able to click an item. With one submenu, hovering over it opens up the submenu two items to the left.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

This isn't normal behaviour, its most likely caused by your customizations, if you remove your custom CSS, this should resolve the issue. If it doesn't then you will need to disable all active plugins.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
idea15    2
idea15

Hi Danny,

 

The culprit seems to have been Jetpack. I'm not 100% convinced but I'll keep an eye on things.

 

Thanks!

Heather

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Thank you for letting us know - reactivating one by one is a sure fire way to find the culprit 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Grant Turck
      By Grant Turck+
      Navbar Broken on All Devices When Not Logged Into Wordpress. See screenshots attached from mobile. What is causing this issue and how do I fix? Site is venicepride [dot] org.


    • PierreFF
      By PierreFF+
      Hello, 
      I have an issue with NavPro on mobile when the link of the menue is on the same page. 
      Here is my website: http://foundersofthefuture.co
      The isssue comes from the fact that in my menue most of the items send somewhere else on the same page using anchor link (eg. #container_u788888). 
      This works well on desktop but on mobile, nothing happens when clicking on the link. One of the link of the menue of the homepage "France" sends to another page of the website and this one works well even on mobile. 
      I am using the Pagelines framework theme and also used a wordpress plugin (jQuery Smooth Scroll) for smooth scrolling . 
      Thanks in advance for your help and let me know if I need to provide more information. 
      Best,
      Pierre
    • tristanrodgers
      By tristanrodgers+
      Hi there!
      I'd love to have some social media buttons in my navbar like my online-shop has!
      http://mc1r-magazine.com/
      Can someone explain me how to create them? I tried a lot but don't know how to realize them...
      Greetings from Germany,
      Tristan
    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi guys. Just now trying out Platform 5. I like the reletive simplcity of the new interface but there are things I'm used to in DMS that I'm not seeing yet in 5. Is there a good manual, documentation, video series about some of the basics?
      In particular, I've got a simple navigation menu, created the standard way in WP menus section with several top level parents, then 3-4 children menu items below a couple parent items. Have them moved to the right to create the standard parent-child relationship but all I see on the page is the parent level items - no dropdown!. So I changed themes from Platform5 to the standard 2015 default theme and now I see absolutely no menu at top, except for the mobile (hamburger?) icon.
      In DMS, one had Navi and Navbar, etc sections and each would work differently and give different results. How do you work the menu system in 5? And how get different results ?
      thanks
    • nizami
      By nizami+
      I have a problem at http://kambo.world. Using navbar for the main site navigation. It works fine in normal/desktop mode [first screenshot], using the WP Menu I have specified. But in hamburger mode it seems to do its own thing, picking a few pages at random [second screenshot] A fix for this greatly appreciated! 
       


×