Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rijans

Transparent image not working

Recommended Posts

rijans    5
rijans

{issue: Resolved;} :)


.....Being a code noob, I want highest control as much as possible! What a mismatch! ......

.......Feeling Rockstar with DMS! .......

....I believe there's nothing like DMS....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • kwp4petar
      By kwp4petar
      Hi, i'm trying to get the hover background to be completely transparent.  The closest i've gotten so far is using a 75% opacity grey box I made in photoshop and set that as a background-image:
       
      .jgHover figure {
        background-image: url("...");
      }
       
      but that only changed one of the hover 'tiles', and even then the transparency revealed a blue (and now grey) box behind it.  
       
      My goal here is to have a 100% transparent box with a 2px white outline and the header showing, and that's it.  Then it behaves like normal with showing the content.
       
      Another question I have is: How do I know what a good image size is to use for this section?

      On your site you have a beautiful 3x3 layout of your staff with no spacing in between what so ever, each having a unique animation. How was that accomplished? Was special padding customizations used?
       
      Also, when I played with the animations on first installing the section, I noticed that the image gets a grey 'overcast'(?) over it.  Here's an image below using the Niall animation on the far left, while the other two remain as Charlie:
       

      (side question: what is the default size image being used here?)
    • Slsp
      By Slsp
      I've created an infinite scroll style website,
      I'm using video background plugin which
      works a dream but there are 1 pixel wide
      horizontal lines running across each of the
      sections I have placed into the page.
      How do I remove them ?
      https://www.dropbox.com/s/mba8qy3icxdi2fj/Screen%20Shot%202013-11-04%20at%2018.30.28.png
      https://www.dropbox.com/s/8gby3dih5r0ay76/Screen%20Shot%202013-11-04%20at%2018.30.46.png
      https://www.dropbox.com/s/1asjdbnab9k3unp/Screen%20Shot%202013-11-04%20at%2018.30.58.png
      https://www.dropbox.com/s/wjjeyokqwnhdv2w/Screen%20Shot%202013-11-04%20at%2018.31.09.png
      https://www.dropbox.com/s/jlf1hz8bpu849ap/Screen%20Shot%202013-11-04%20at%2018.31.19.png
      The website is on a 404, if you require 
      access I can send wp-login.
    • gokayak1
      By gokayak1
      I am trying to make the content background transparent.  Is there a simple way to do it in DMS?
       
      Thanks
      Alan
×