Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rijans

Compiled CSS file not loading!

Recommended Posts

rijans

Why I load my site techgainer.com, it loads like this>> http://screencast.com/t/MummGaP0q

 

IF you notice in the console, it cannot load the file http://cdn.techgainer.com/pagelines/compiled-css-1395146124.css

(this link shows me 404 error!!!!!!)

 

Now if u go to the dir http://cdn.techgainer.com/pagelines/ , you will not see that file!!!!! Wha'ts wrong?

I logged in into cpanel/ftp and found that file exist normally with permission 644 as other css files ( http://screencast.com/t/uchmo9LAJjn )  u see in the pagelines dir.

So why that specific css file sin't loading?

 

 

But interestingly the site techgainer.com loades on other remote clients like, https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=techgainer.com  or 

http://screencast.com/t/vPmCUDvU1sEA

 

So is this problem only for me? Can u guys load the site properly?


.....Being a code noob, I want highest control as much as possible! What a mismatch! ......

.......Feeling Rockstar with DMS! .......

....I believe there's nothing like DMS....

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

your site look fine to me http://screencast.com/t/zmiG3CeWOR0s


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
rijans

now working :)


.....Being a code noob, I want highest control as much as possible! What a mismatch! ......

.......Feeling Rockstar with DMS! .......

....I believe there's nothing like DMS....

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

ok great 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
rijans

Martin Davies, The issue isn't resolved! 

 

The problem persists if i'm logged in . But If i'm logged out, the site loads oaky!

 

Photo has the detailed view!!!

http://screencast.com/t/JnHvszE8Jf


.....Being a code noob, I want highest control as much as possible! What a mismatch! ......

.......Feeling Rockstar with DMS! .......

....I believe there's nothing like DMS....

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

Hi again

Please, you can try to deactivate

"Google Publisher WordPress"

 

If you see at plugin page

15 people say it's broken with WP 3.8.1


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
rijans

I'v disabled every plugin, same here!


.....Being a code noob, I want highest control as much as possible! What a mismatch! ......

.......Feeling Rockstar with DMS! .......

....I believe there's nothing like DMS....

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

I copy you a James B reply....

 

If you have PageLines Pro Tools installed check in the admin panel to see if you have checked to enable CDN or any other checkboxes inside there. Uncheck as if these don't apply to your site it will cause the editor loader to loop.

http://screencast.com/t/FpicuroZ

Remove any customer scripts or header scripts in case these are causing a js conflict.

Open chrome dev tools like you would if editing the css, click on the console tab and refresh the page, make a note of any errors listed and paste them in here. http://screencast.com/t/TayIwldvgn

Enable the debug option in settings > advanced via your DMS control panel and let us know once actioned.


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
rijans

Now in WP admin panel, I seeing an notice,

 

It appears your WordPress install can't write to your servers file system. This may adversely affect your sites performance. Check with your host about resolving this issue.
To hide these notices, visit PageLines options panel.

 

!!! From where did it came?!!!


.....Being a code noob, I want highest control as much as possible! What a mismatch! ......

.......Feeling Rockstar with DMS! .......

....I believe there's nothing like DMS....

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly

thanks @batman 

 

rijans please read the support documentation before posting a forum topic - i wrote it in my signature so its there all the time.. we are always going to point you back to the same trouble shooting steps so if you can cover those before posting the topics will get resolved quicker for you.. :) happy for you to post anything you like within reason though 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
rijans

Martin Davies I already read that :)  .. You guys told to enable debug! But if my site loads like http://screencast.com/t/JnHvszE8Jf  when logged in, how do I access anything about DMS? (though the issue could be related to write permission)


.....Being a code noob, I want highest control as much as possible! What a mismatch! ......

.......Feeling Rockstar with DMS! .......

....I believe there's nothing like DMS....

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Hi there, looking in the source code your css is being compiled and generated. Are you on a multisite install?

In your CDN if you have the option to clear or flush the cache try that as well. Has this literally just started happening or did you move the site to a new install etc?


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
rijans

Hi James B"]  and @[member="martin"] and Davies@[member="batman , The issue was what I was guessing lately. WP write permission on Server. After I fixed that issue from http://wordpress.stackexchange.com/questions/48/how-can-i-stop-wordpress-from-prompting-me-to-enter-ftp-information-when-doing-u   , DMS has no problem to load If i'm logged in.

 

Though WP is now working properly and no more asking ftp pass while doing something, DMS still says it has limited permission (Though DMS working after the permission fix) >>http://screencast.com/t/9gwvBm8jT3P

 

If WP thinks i'm okay with the permission, why DMS don't think?

 

BTW thanks guys!!

 

 

Another thing : James B Yes I recently changed server, and no it's not multisite!


.....Being a code noob, I want highest control as much as possible! What a mismatch! ......

.......Feeling Rockstar with DMS! .......

....I believe there's nothing like DMS....

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Hi there, glad the css is loading now.

 

Those messages will display if DMS can't write files to the server usually because of a php restriction somewhere. If you go to settings > advanced from the DMS control panel and check the enable debug tab and save. The add ?pldebug to the end of your url you'll be taken to a debug screen. At the bottom of that screen you should see the error messages showing what restrictions are causing that notification to show up.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • chamois_blanc
      By chamois_blanc+
      Hello,
      Shouldn't the image PL5 component be using the srcset/picture css directives to pick the correct size for an image? or it does already and I don't know how to use it? Thank you for any advice or enlightenment.
    • Dan Haddock
      By Dan Haddock
      Plugins Active and installed: 
      Akismet Anti-Spam
      Coming Soon Page & Maintenance Mode by SeedProd
      Contact Form 7
      Cookie Law Info
      DMS Professional Tools  
      Enhanced Media Library  
      Flamingo
      Google Analytics for WordPress by MonsterInsights
      Google XML Sitemap
      Jetpack by WordPress.com
      Legull 
      Loginizer   
      MailChimp for WordPress
      PageLines Updater    
      Schema App Structured Data 
      Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Hardening
      Uber reCaptcha    
      Yoast SEO
      Wordpress Version: 4.8.1
      Pagelines Version: 2.2.4
       
      Good Evening/Afternoon or Morning, 
      I am running into a problem with CSS styling not applying inside of most browsers (Safari, Firefox) when I am logged in to wordpress, and all browsers that I have tested when I am logged off and the site has been made public (Chrome, Firefox and Safari).
      As a result, I have managed to identify the probable cause. It looks as though these browsers are refusing to render my sites compiled CSS file due to it being a HTTP URL rather than HTTPS.
      I have attempted to change this URL to HTTPS in my browser, however it brings back an ERROR: File not found page - https://www.shortfilmblog.com/wp-content/uploads/pagelines/compiled-css-core-1505847507.css
      What would you suggest in this regard? Would this be resolvable from your end?
      Happy to provide any further details required.
    • Borries
      By Borries+
      I know this is not an easy problem. Maybe there is a easy solution.
      I have tryed to uses the existing solution, that I have found in the forum
      I changed the colours of my nav (simple nav) and the hover effect (a. hover).
      I really tryed to highlight the active/used link in the nav but I cant figure it out.
      I want it to be black when active.
      Any help would be appreciated. Thanks.
      http://www.marcborries.de  nav link: "Sinn & Selbst" 
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a week ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

×