Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Ryan Logan

Duplicate Content

Recommended Posts

Ryan Logan

Hello.  I created a Branding Area by following the documentation.  No problems there.  However, every time I go to enter a new Textbox, it always pre-populates with the Social Media icons that were used in the Branding textbox.  I've attached a screenshot to show this.

 

www.accuritpresence.com

 

Thank you.

Ryan

Share this post


Link to post
Share on other sites
asialove

I guess you need to have the 2 col branding section in "header" area;

 

The DMS have 3 areas that you can add sections:  header, template and footer

 

Header and footer is global inherited

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

Yeah this has come up before and isn't considered a major issue. Basically, if you add HTML to TextBoxes, when you add a new one to our template, that TextBox will have the code from the one you previous used.

 

If you can simply remove the code from the TextBox section you just added, it will not cause any problems.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ryan Logan

I went to edit the HTML of the 2nd Textbox, but there was none.  I then published the 2nd Textbox and everything looks fine.  So, I guess it just looks this way in the DMS editor.

 

Appreciate the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

No problem.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×