Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Off to Races

Content Sidebar draws wrong li ID

Recommended Posts

Off to Races    0
Off to Races

Sometimes the 1) Content Sidebar draws the Footer Column content and the 2) Footer Columns 2a) lose their icons and 2b) their width formatting. This happens occasionally and on some of the browsers (I haven't discerned a time or browser pattern).

 

<!-- CORRECT -->
<!-- Content Sidebar | Section Template -->
<section id="sb_content" class="copy clone_1 section-sb_content"><div class="copy-pad"><ul id="list_sb_content" class="sidebar_widgets fix"><li id="gce_widget-3" class="widget_gce_widget widget fix"><div class="widget-pad"><div class="gce-widget-grid" id="gce_widget-3-container"><script type=

 

<!-- WRONG -->
<!-- Content Sidebar | Section Template -->
<section id="sb_content" class="copy clone_1 section-sb_content"><div class="copy-pad"><ul id="list_sb_content" class="sidebar_widgets fix"><li id="text-5" class="widget_text widget fix"><div class="widget-pad">            <div class="textwidget">Copyright © 2014.

 

Pagelines 1.4.5

 

I just updated to WordPress 3.8.1. Haven't yet seen it happen again but expect to.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Are you using the custom sidebar plugins? If so check your different templates to make sure in the sidebar section you have the same sidebar selected in the dropdown. As some pages could be set to use a different sidebar menu in the options via the DMS control panel.

 

If you do notice it happening again, please try and take a screenshot of the page settings for that area in the DMS control panel so we can see what's happening on the page compared to what's set in the editor for you.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
Off to Races    0
Off to Races

Was still happening after the WordPress update. What's odd is that on occasion when I open a browser, the page displays wrong. Minutes later on the same browser, the page has corrected itself. Yes, the correct sidebar was selected in the dropdown. I've decided just to delete the content of the Content Sidebar and not use it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Very strange, do you have a live link to the site? Do you have any caching active on the site?


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • mmunger
      By mmunger+
      Hi everyone,

      I am trying to figure out how to implement something here. for some time, I used the Content Sidebar to show something across my blog posts. Now, I may need to have this kind of feature.... that would show different content on different posts. So, it wouldn't be "universal" like the content sidebar.

      In the drag and drop options, I can't seem to harness something such as the banners to do just that.

      Does anyone have a solution to suggest?
×