Jump to content


This topic is now archived and is closed to further replies.


Can't change old header logo

Recommended Posts


I have changed our header logo of http://www.dispabe.es in dashboard of PageLines menu (Wordpress) But it doesn't changes in website... I'm tired about looking for a solution but I haven't got any idea... 



(sorry for my english, I'm spanish...)

Share this post

Link to post
Share on other sites

Topic has been locked due to it being a duplicate.

Please search our forums, before posting!

Share this post

Link to post
Share on other sites
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Content

    • stebac
      By stebac+

      Since i recently updated to WordPress 4.9.4 there have been some unusual behaviours with Platform 5 (version 5.1.8).

      I am unable to edit the colour pickers for the backgrounds (the boxes do not show up anymore) and when i activate a plugin from the extend menu it does not show up in my page editor tools.
      Is this a problem for everyone else?
      Thank you in advance for your time.
    • elementalkites
      By elementalkites+
      Good evening. I am attempting to use the Impulse section on a page I am working on (https://dev.elementalkites.com). The tool seems to have the ability to overlay a logo on top of the slider images but in my case it isn't working, even though I have added the logo file and given it a height to display at. I have attached a screenshot for reference. Any help would be appreciated.
    • lionel1
      By lionel1
      i try to put some images (Logos) in the Agency module / clients module section
      But i only can put 6 logos though the module propose to add more item
      Thanks for ur help
      Capture d’écran 2017-06-27 à 20.55.27.png 
    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      I have problems with the scroll, someone who can help me?
    • Simon
      By Simon
      WordPress 4.7.1 was released on 11th January.
      It introduced a new bug that stops certain filetypes from being uploaded.
      This bug unfortunately stops users from uploading SVGs with the Platform 5 builder.
      In the meantime if you need to upload an SVG or have any other image upload issues then please try this plugin that bypasses the mime checks that were introduced.
      Link to trac ticket: https://core.trac.wordpress.org/ticket/39550
      EDIT: 4.7.2 has been released without the fix. Fix is now slated for 4.7.3