Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sticktrix1

Media Uploader not working on Multisite Domain Mapped subsites

Recommended Posts

sticktrix1

Hi guys, so the Media Uploader (Library) doesn't work on Domain Mapped subsites, but it works fine on un-mapped sites.

This isn't the uploader where you upload files from your computer, but the Media Library button, it brings up the 'media library' pop up box, but it's just completely whited out. This means that domain mapped sites can ONLY upload new files, and not insert files from their media libraries.

 

Would love to get a fix for this as it's very limiting.

 

Cheers guys :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Hi Casey, I'll report it to the core team.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • kyledominick
      By kyledominick+
      Hello All! 
      So I am using PL5 - I am using a child theme with custom fonts loaded in the child's style.css file. My issue arises on mobile devices. If you are to access the site via the home page on a mobile device the custom fonts load no problem. But - if you are to type in any internal pages direct link the fonts do not load. I have a launch for the website in question on Friday this week, the 31st at 7pm CST - I need help!!!! The site address is https://aonsl.com - the site has password protect on it until Friday - you can access the site with pass code kyledominick - all one word.
      Here is the css for the fonts:
      @font-face {
        font-family: 'Another America';
        src: url('webfont.eot'); /* IE9 Compat Modes */
        src: url('webfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), /* IE6-IE8 */
             url('https://aonsl.com/wordpress/wp-content/themes/pagelines-bootstrap/fonts/another_america-webfont.woff2') format('woff2'), /* Super Modern Browsers */
             url('https://aonsl.com/wordpress/wp-content/themes/pagelines-bootstrap/fonts/another_america-webfont.woff') format('woff'), /* Pretty Modern Browsers */
             url('https://aonsl.com/wordpress/wp-content/themes/pagelines-bootstrap/fonts/Another_America.ttf')  format('truetype'), /* Safari, Android, iOS */
             url('https://aonsl.com/wordpress/wp-content/themes/pagelines-bootstrap/fonts/Another_America.svg#svgFontName') format('svg'); /* Legacy iOS */
      }
      And as I mentioned - the fonts load properly on mobile if I begin viewing the site from the homepage - and works on desktop across the board both from the home page or starting on an internal page. 
      ANY AND ALL HELP IS GREATLY APPRECIATED!
      Kyle
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      I am working on a multisite installation and had some questions regarding the themeing options. All the sites will have the same structure but each individual site would need a different h1 font and link color. I had originally thought that I would program/edit the parent theme to have a certain set of templates, font sizes, etc. and then that would feed to all the individual sites where I could activate the child theme and use the child theme to define the individual sites' specific link color, heading fonts, etc. So, what I was shooting for was:
      Parent theme = shared by all sites
      Child theme = specific to the minor customizations on a per site basis.
      Is this possible? Am I misunderstanding how these would actually deploy to the different sites?
    • Jonathan Eugster
      By Jonathan Eugster+
      I have a grandfathered dev account and am unable to activate subsites on my multisite network.
      Tried disconnecting and reconnecting account. Only main site is shown as activated.
      Since pro activation has been off and on for subsites I added code to hide the pagelines watermark (bottom left image/link). Could that be flagging the account not to activate or something?
      Network is on AWS Elastic Beanstalk, is there a port that needs to be open for authentication?
      TY
    • claudedagenais
      By claudedagenais+
      Hi, I'm looking to make the move to multisite with MultilingualPress instead of using WPML.
      I was able to configure Wordpress to work in multisite mode, to get MultilingualPress to work and have pages in both language that I want. I can make changes to my primary language pages in Pagelines, but in the secondary pages (other language), any changes I make are not saved. When I click on save it looks as it is saving but as soon as I reload the page all changes are gone.
      So am I missing something that I should do to get Pagelines to work in multisite mode? I get that PageLines Platform 5 need to be activated in network mode, I've tried to activate the other plugins & themes in network and individually on the sites.
      Tx
       
    • Samuel Costa - UDF
      By Samuel Costa - UDF+
      Hi.
      I have multisite installation: www.udf.org.br (master) and Mapping Domain plugin to work with different domains: www.deusprovedor.org.br, www.fenolar.org.br and www.penselaranja.org.br.
      In the other domains inside multisite, Pagelines files has been blocket by Cross-Origin Resource Sharing policy.
      I use domain name in wp-admin ex.: www.deusprovedor.org.br/wp-admin (not www.udf.org.br/deusprovedor/wp-admin).
      Any ideias how i fix this?
       
      Regards.
×