Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jpagano

Google Adsense Plugin Problem

Recommended Posts

jpagano    0
jpagano

Hi,

 

I installed the google adsense plugin and placed an add in one of my templates. I then decided to remove the plugin but the ad is still there and I have no idea how to remove it. Any helpers? Thanks!

 

Jonathan

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Did you ad the code for the add in a text box? 

 

Do you have a link for your site? 

 

Could you enable PageLines Debug for us please in the visual editor > site settings > Advanced. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
jpagano    0
jpagano

I placed the add using the Google AdSense plugin. It had a drop down with my templates. I selected one. It then showed circle/plus where it suggested ads be placed. I selected one and it placed the ad successfully. I wanted to remove the ad but couldn't figure out how so I deleted the plugin hoping that would do it but it didn't.

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

did you enable debug for us? 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Could you enable PageLines Debug for us please in the visual editor > site settings > Advanced. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
       
      I have problems with the scroll, someone who can help me?
      Video_1487265541.wmv
    • Simon
      By Simon
      WordPress 4.7.1 was released on 11th January.
      It introduced a new bug that stops certain filetypes from being uploaded.
      This bug unfortunately stops users from uploading SVGs with the Platform 5 builder.
      In the meantime if you need to upload an SVG or have any other image upload issues then please try this plugin that bypasses the mime checks that were introduced.
      https://wordpress.org/plugins/disable-real-mime-check/
       
      Link to trac ticket: https://core.trac.wordpress.org/ticket/39550
      EDIT: 4.7.2 has been released without the fix. Fix is now slated for 4.7.3
    • BentleyD
      By BentleyD+
      Hey Everyone,
       
      Ever since the latest wordpress update, woocommerce will not display the product images. When you click where they should be they pop up in a light box, but otherwise are not visible. The errors appear to be theme related. Is there an update or fix for this?
       
      http://legalizedshop.com/product/legalized-t-shirt/
      @James B @batman
    • Thijs
      By Thijs+
      Hi,
      I am using the plugin WP-Property with an addon called "WP Property Supermap".
      Testwise I've added the shordcode [supermap] to
      the post loop a embed section a text section The supermap is located as third after the H1 and H2 tags but the map gets displayed at the top of the page, 
      All three ways break up the page structure of all content which is above the supermap.
      My question is: Where is the error?  Is it the plugin or the theme which causes the display errors?
    • fancoder
      By fancoder+
      Just installed a new wordpress cms and loaded PL5 and the plugin I now notice that the menu custom link option is not opening. Also I am unable to access PageLine settings to configure the Sign Up plugin. Any ideas?
×