Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

petere21

flatten theme - DMS default typography not work

Recommended Posts

petere21+    3
petere21

When I want to change default DMS Primary text typography there is no effect

 

H typography works correctly

primary text is without changes

 

what is wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Rebecca Rinas
      By Rebecca Rinas
      I want my separate tabs to stay open with the collapser flat plugin - they don't show up until you hover over them. Anyone know how to make all of them visible?Thanks
    • kate1000
      By kate1000+
      http://www.kate1000.com   - Theme Flatten - Pagelines pro - DNS
      HEllo, 
      Love my responsive site - I don't have a " mobile url" because my site is responsive. - but on mobile, my site opens to a blank wordpress with a horrid menu. The viewer  has to navigate to some--> tiny tiny light blue link that says " see full site". <-- To see my site -
      I don't know if this is a pagelines issue, a flatten template theme issue , a wordpress issue or hosting issue, or dns issue. 
       
      How can I make my full responsive template site -> be  <- the site they see right away? instad of that untemplated linked wordpress page.
       
      Did I mention net week I have an interview and a few key folks  will be looking at my site over the week - omg  - 
      Thank you anyone who can help!! 
      Kate
    • meanmcbean
      By meanmcbean
      Hi, I am using DMS2 - 2.1.9.3. and Wordpress 4.2.2., not Flatten but could not see how else to post this topic.  I recently bought the Video Slider plugin and after I uploaded and activated it, my site won't load (this is what I see... Oops, There may be an issue loading.
      DMS typically loads in less than 5 seconds. Please check for Javascript or PHP errors.
      (Typically, slow or incomplete loading is related to plugin conflicts or server issues.)
      View the Troubleshooting Guide  
       
       
       
      I thought the problem was probably a conflict with my site's other plugins, so I deactivated each plugin one by one.  That was not the problem.  The culprit itself is the Video Slider plugin.  I then tried to upload the plugin on my other sites and still have the same problem.  Not sure what to do next to resolve this.  Here's my url - http://www.lorilaws.net/ Thanks in advance.
    • alisamski
      By alisamski+
      Hello,
      I'm crossposting here... as Flatten uses the portfolio section...
       
      I purchased the portfolio section separately, and wanting to use it with my site which is about to go from Frameworks to DMS..
       
      Please advise if there are updates to the section so I can incorporate it...
       
      I love the portfolio!
       
       
       
    • Eppi
      By Eppi
      Hi,
       
      I have a problem with the icons from the solid footer menu and also in another part of my site. The Icons are not shown there. Can you help me and let me know what to do to get it solved?
       
      Thanks and best regards
       
      Eppi
×