Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mooihoek

Simple Nav, Centre with Logo

Recommended Posts

mooihoek    1
mooihoek

How can I centre my logo and Simple NAV?  See attached file

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

There is no attached file, can you provide a link to your site please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Is this the correct link to your site? http://www.teschemakers.com/


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there, you're using the fixed nav at the top of the site. To be honest this isn't designed to be centered, the logo is set to float to the left and the menu to the right. You'll need to use css to override the alignment for both sections inside the nav settings, removing the float from left/right to none.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
mooihoek    1
mooihoek

Do you have an example of the code required? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
mooihoek    1
mooihoek

Ok lets forget about trying to centre, what about making the logo bigger on the left, there's a max height of 29 I think?

 

I tired the bellow but it doesnt seem to be working

 

.navbar .plbrand img {
    max-height: 29px;
}

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Is the issue now resolved ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×