Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ssgro66

Code Glow Doesn't Seem To Work In My Install

Recommended Posts

ssgro66    1
ssgro66

I am having a problem with the Code Glow plugin. The syntax styling is not working in either the Wordpress Posts/Pages of DMS Custom CSS editors. I am using Wordpress version 3.8.1 and have the latest DMS version as well. I tried refreshing the pages. Logging off and back on and neither worked. I am admin user and can enter code, its just not "code glowed".  I tried looking at the previous posts but didn't find a solution. Any help would be greatly appreciated.

 

Thanks,

Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest   
Guest

Hey Steve ssgro66,

 

Thanks for bringing this to my attention.

 

 

I'm not sure what you mean by latest version of DMS.  Please always reference the exact version as the latest will always change and some users have access to the beta or may install directly from github.

 

The latest stable release of DMS is currently 1.1.6 and Code Glow seems to be working normally on this version.  I did however check it with the latest beta versions of DMS and there has been some code changes that will need attention there that I will bring to their attention.  It seems to be quite minor though and should definitely be taken care of before the next release.

 

Let me know if there is anything else!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ssgro66    1
ssgro66

I'm using DMS version 1.1.6 and Wordpress version 3.8.1. Sorry about that. Haven't figured out why its not working. I'm using a child theme for customizing. Should that matter? Are there any known conflicts with  other plugins?

Share this post


Link to post
Share on other sites
ssgro66    1
ssgro66

I just realized something that may help figure this out. None of the settings I am making in the CodeGlow Settings panel are sticking. The attached screen capture was taken after I selected the Bootstrap Theme, checked line wrapping, clicked the Save Options button, left the settings panel, and then came back to it. It looks like my settings aren't being recognized.

 

Hope this helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest   
Guest

I'm using DMS version 1.1.6 and Wordpress version 3.8.1. Sorry about that. Haven't figured out why its not working. I'm using a child theme for customizing. Should that matter? Are there any known conflicts with  other plugins?

 

Child themes are just fine.

 

I am not aware of conflicts with other plugins but there could be.  Are you able to disable other plugins temporarily to test?

 

Do you have WP_DEBUG enabled or have access to an error log?

 

Thanks for the info about the settings not sticking, I'll take another look.

Share this post


Link to post
Share on other sites
ssgro66    1
ssgro66

I deactivated all my plugins and reactivated one by one. I found the conflict! It is with WP Native Dashboard version 1.3.12. I'm not sure why I even have this plugin so I'm deactivating it for now. I included a link to the developer's website in case you are interested.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest   
Guest

ssgro66

 

You sir are a gentleman and a scholar. Bravo!

 

Thanks for your detective work.  I'm going to mark this solved for now.  

 

This is actually the first conflict that I know of for any of my products.  Good to know.

 

Thanks again Steve!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Guest
      By Guest
      Hey Evan,
       
      I did a fresh install of PageLines today.  Before updating to the latest version of DMS I updated Code Glow.  When I go to the options panel for CG, this is what I see: http://cl.ly/image/0l3k0h3Y1e1b.  I've seen this a lot with installations of code glow that were existing before dms 1.1.  When I upgrade the plugin and then try to access the options panel, I get three tabs in the top left corner and nothing displaying on the actual page.  This time around, the error messages showed up.
       
      Just thought I'd pass it along to you.  
       
      Thanks,
       
      James.
    • Guest
      By Guest
      Hey Evan,
       
      So, I've got a fresh install of 1.0.2 and for some reason the code glow settings won't take.  I'm not sure if this is related to the plugin or my setup but I've not had problems with it in the past.  When I upgrade a previous version it seems to work but on this fresh install it seems to have issues.  Just thought I'd let you know.  
       
      Cheers,
       
      James.
×