Jump to content
Sign in to follow this  
rmcnutt

Drop down menus not working in whitehousepro

Recommended Posts

rmcnutt

My drop down menus are not working. Have a few pages under home, but nothing shows up. Possible reasons why? www.focalpointcharleston.com Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

Have you enabled them in the options? If so, its Probably a JS conflict with one of your plugins... Have you tried deactivating/activating them to isolate the issue? Finally do you have Firebug installed?

Share this post


Link to post
Share on other sites
rmcnutt

Yes, I do have them enabled and have tried to deactivate plugins with no better success. I do not have Firebug...should I?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

Yes, Firebug is great for diagnosing/fixing issues like this. I looked at your site. It appears you don't have any child pages underneath your main ones (the ones in your main nav).. is this incorrect?

Share this post


Link to post
Share on other sites
rmcnutt

Well, proves I'm no programmer. Had child pages grouped under home, which I guess does not accept child pages. Moved around and VOILA...it works. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

haha glad you figured it out :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

Did you use WP3.0 menus and drag and drop the dropdown menus so that they are nested under the correct parent element? The dropdowns won't work unless you reflect it in the "menus" admin panel by nesting it in this way.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×