Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

OBourgeois

Bug menu languages after last update

Recommended Posts

OBourgeois

After last update

DMS 1.4.7

WPML 3.1.2

 

The menus of our site (top and footer) appear only in the main language.

 

The language selector is working

 

Any idea to solve that ?

 

(site: www.mailcleaner.net)


Olivier Bourgeois

CEO of Fastnet SA & MailCleaner Anti Spam

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

Can you disable all active plugins except for WPML and see if this resolves your issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
OBourgeois

No change ! 

 

I test with only DMS and WPML same problem ...

 

WPML seems to have a bug with the 3.1.3 and will release a new patch monday, but i am not in 3.1.3 but 3.1.2 ...

 

UP: WPML support just say to me that 3.1.2 also has an issue and need to wait monday for the update ...

 

Olivier


Olivier Bourgeois

CEO of Fastnet SA & MailCleaner Anti Spam

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

When you say DMS 1.4.7 what do you mean, there is no such version.

Also, did the issue only occur when you updated DMS, as I've just looked through the commits and there are no changes to the navigation.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
OBourgeois

Sorry DMS 1.1.6

 

I can not remember, because we have 1 site in production and a test site to test the updates before.

When i recently update DMS and WPML, I do it on the test site, I do not see this problem with menus, and then i do the update also on the production site.

I discover the problem some days after ...

 

With the last info received from WPML support i think, we need to wait until tomorrow the publication of the patch for WPML and do not loose too many time ...

 

Regards

Olivier


Olivier Bourgeois

CEO of Fastnet SA & MailCleaner Anti Spam

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Once you have updated to the patch, let us know if this resolves your issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
OBourgeois

Hi

 

It works again !  

 

It was a bug in the last release of WPML 3.1.2 and 3.1.3

 

They solved that for us and they will publish a new release soon ...

 

Thanks 

Olivier


Olivier Bourgeois

CEO of Fastnet SA & MailCleaner Anti Spam

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

That's great news Olivier, thank you for updating the thread.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

×