Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

thebastion

What version of WooCommerce are you guys running?

Recommended Posts

thebastion    20
thebastion
Hi there,

Can I ask what version of woocommerce you are running on Pagelines?

I updated to 2.1.2 and they have removed certain pages and replaced them with 'ENDPOINTS', which are throwing up 404 errors.

In true woocommerce style the woo support team are blaming everything else rather than address the issue.

Despite me installing the 2014 theme and deactivating every plugin it still isn't working, I just wanted to see if you had 2.1.0 or higher working with DMS yet so I could tell woo support.

Any light you could shed would be helpful.

Cheers

Stuart

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Just checked on the core site and we're using Version 2.0.20 currently. I've not heard anyone mention anything yet regarding Woo but they've probably not looked into the upgrade yet.

 

Checking with Woo, they issued the following. Copy/pasted below, sounds like flushing the permalinks should get everything back up and running.

 

If you need to roll back you can download the older version from http://wordpress.org/plugins/woocommerce/developers/

Lots of pages 404 error after WooCommerce 2.1 update

This issue is now resolved in the WooCommerce 2.1.1 fix release.

Because we have changed a couple static pages to endpoints in the WooCommerce 2.1 release, the permalinks need to be flushed. This wasn’t done properly in the WooCommerce 2.1 update, therefore you should do this manually in case you have a lot of 404 errors after updating. The upcoming 2.1.1 patch release will fix this issue and no longer requires a manual flush.

Pages included in possible 404 errors are: main shop page, category or tag archives and all of the new endpoints. This also affects conditional functions like is_shop() and that causes plugins relying on that function to no longer function properly.

You can flush the permalinks manually by saving the Settings > Permalinks page, to be found in your WordPress administration panel. After doing this, your pages will work as expected.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
thebastion    20
thebastion
Yeah, I wouldn't advise you upgrade, I've been through 2.1, 2.1.1 and 2.1.2, flushed my permalinks and switched themes and turned off every plugin, no joy.

Just wanted to see if anyone had 2.1+ working with DMS so I can be sure it's not the theme. I don't think it is.

Woo support still mysteriously quiet!

Share this post


Link to post
Share on other sites
thebastion    20
thebastion

Haha, I found the problem.  Just in case anyone else comes across this i'll add it here.

 

Disable all plugins THEN reset Permalinks, I just went to Permalinks and resaved them.  Get the 404 page on another tab ready to refresh, once plugins are off and permalinks are reset, refresh your page, it should work.

 

Reactivate plugins one by one and refresh the page with the endpoint until you get the 404.  That's your plugin causing the issues.

 

Remember, reset permalinks AFTER deactivating your plugins otherwise you'll just get the 404's keep rolling.

 

My plugin was Nick Haskins and Co Projects Part Deux.  The second time this month it has caused me a headache...

 

Hopefully that will help someone in the future.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Thanks for sharing.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
bsaul    1
bsaul

Mid update here and having problems too - will post them in a separate post for future reference. Have rolled back but still affected - worst issue is the product category pages showing in one column.

Share this post


Link to post
Share on other sites
thebastion    20
thebastion

Have you tried a quick theme change, that and switching off your plugins are the two quick checks.  Just remember to resave your permalinks once you've changed the theme and deactivated your plugins.

 

It would seem a lot of people are having theme issues, I have seen issues with Projects Part Deux, WP Videos and 404 Redirect plugins.

 

Good luck getting it sorted, it has been a nightmare.  WooThemes have not dealt with this upgrade well in my opinion.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
bsaul    1
bsaul

I will try that but think I'm confusing things - I'm still using the Framework, not DMS - had arrived on your thread via another and did not check. Sorry about that. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • hibbsy78
      By hibbsy78+
      Anyone having issues with Apple Pay & woocommerce? Before I start with trying to disable plugins one by one I thought I'd check here first!
      I'm having issues with the payment processing part which just times out?
      https://www.hibbslupustrust.org/shop/
       
      Thanks!
    • Paul
      By Paul+
      I have woocommerce store, product shows title and price fine until reduce screen with on a tablet/mobile phone the price and title gets removed?  Any ideas? 
      Here's an example page: https://thelaptopfixers.com/product/operating-system-re-install/
      Try it on both desktop PC browser then resize to mobile/cell phone size!  
      Thanks
    • ProCom
      By ProCom+
      I am trying to resolve a few issues. The first one is when I have the Platform 5 activated the product image will not display. However, once I deactivate the plugin the image will appear.  Can someone tell me if there is a article on how to customize the WooCommerce product, and shop pages using PageLines? 
       
       

    • BentleyD
      By BentleyD+
      Hey Everyone,
       
      Ever since the latest wordpress update, woocommerce will not display the product images. When you click where they should be they pop up in a light box, but otherwise are not visible. The errors appear to be theme related. Is there an update or fix for this?
       
      http://legalizedshop.com/product/legalized-t-shirt/
      @James B @batman
    • pehja
      By pehja+
      Hi!
      My site with only PL5, framework and pageline plugin except woocommerce is behaving strange when shopines is activated.
      It looks like this when Shoplines is activated 
      https://cl.ly/2C0A0G0B3Q31
      And like this when deactivated
      https://cl.ly/1C0R0b3q3m1S
      Have I missed something?
×