Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

emnandoka

Bordershadow and color at the same time

Recommended Posts

emnandoka

Hi guys, i have a customer website to buidl and the only thing that doesent make me happy is the border at the moment.

 

I want to have the border like it is on this site: http://thorstenebeling.de/ (shadow-border and only the top-border ist colored in blue)

 

This is my site: http://dennis-zimmer.eu/

But i dont find the right code, that works...

I hope you can help me. I have already tried some things, but it wont accept the code.

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Looking on the site you've referenced that shadow in the navbar is actually a bg image. Then the blue border is applied using css.

 

http://screencast.com/t/DvZpvpbHA

 

You could do something similar using just css. That would give you this affect - http://screencast.com/t/dIDzSGvdd

 

#header {
    background-color: #FFFFFF;
    border-bottom: 1px solid #0000FF;
    box-shadow: 0 -6px 28px -15px inset;
}

Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
emnandoka

Awesome! 

Ill try it this Weeekend, when i find time for it. 

 

I will tell you, if it works, but i guess it will. 

 

Thank you! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

You're welcome, any problems let us know :-)


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
emnandoka

It worked. Everybody is happier now. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×