Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jane

All my work disappeared - how to I get it back?

Recommended Posts

jane    6
jane

I clicked "publish live" and my whole page disappeared! Have anyone else experienced this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

hello @jane 

 

could we have a link to your site please? Also could you enable the debug in site settings > advanced. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi Jane, I'm sorry to hear you've lost the site. If you have a local backup I'd advise reinstalling that, if not I'd say check with your host to see if you can roll back to a previous edition.

 

Can you advise what you were doing/editing before you hit published? Was it a section/template?


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
jane    6
jane

I've enabled the debug and the link can be found below.

 

Unfortunately I don't have a backup so I'll just have to recreate my home page. I was updating a text box on my home page (it was within a section) when I hit the refresh and everything (10 sections with media boxes, text and icons) all disappeared. I tried adding more sections to redo my work but those sections disappeared as well after refresh. I'm not recreating everything that was on the home page on another page. So far, it hasn't disappeared on me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

We've had other uses mention a similar issue, yet none of our team have been successful in recreate the problem. I can't even suggest what may cause this, as I have never been able to see it happen myself.

 

The only thing I can suggest is for you to keep an eye on your site and if it happens again, try to note what you did prior to the issue and reply here with the steps, so our team can try and recreate it.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
jane    6
jane

It happened again (this time lost half a page). This might not be exactly the same has my first issue but it's annoying nonetheless that I have to do over work again.

 

First I refreshed the page and about half of the boxes that were on this page []suddenly appeared on the home page. Even though they moved locations, all the content wasn't necessarily copied over.

 

**

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

If you could try and re-create what you just did quickly and try and record the outcome for us using something like jing - http://www.techsmith.com/jing.html we'll be able to pass this over to the developer team to see what they can suggest.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

×