Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

RiverRat

background images keep resizing

Recommended Posts

RiverRat    4
RiverRat

Thanks I will do that testing tonight and let you know and record any problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites
RiverRat    4
RiverRat

I reinstalled the template and still my problems are not disappearing. For instance on the Testimonial page the top graphic should be align right, but when you select the picture on the top right to edit, then right align and update it looks like it works and saves but what you view the graphic that the text does not wrap around.

 

This plus the background problems, etc. I thought there might be a conflict. I deactivated all plugins. Still the problems. Then Deleted and reinstalled new DMS template and still the problems persist. I really need to be able to format my graphics. Any ideas. Thanks http://buff.ly/1g1JAzq

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Which image are you referring to now, the one of Audrey Hepburn ?

If so, it looks as though you have just added an image, to Wordpress and not selected on the classes to align it to the right. Can you use a free app called Jing to record your issue, so we can see exactly what it is you're doing please.

 

Also, not sure what you're doing but you currently have this image set as your Testimonials background image:

 

http://lynnwoodhypnosis.com/wp-content/uploads/2014/02/white.jpg

 

I thought you wanted all pages to have the same background as your About page, so why do you keep uploaded different images ? We can't provide support if you keep changing your design or mind on what image you want.

If you want to have all pages use the same background as your About page, then remove all other background images you have uploaded from those templates and then upload the About page background image.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys,
      I have noticed that all thumbnails on www.michaelkummer.com are scaled down in CSS or HTML, rather than on the backend by Jetpack's Photon. See https://db.tt/vNJCn7Gh and https://db.tt/3ZpkHM7G. 
      Any idea why Pins sets the image width and height to something much larger than what's shown on the screen? Is there any way to fix this so that Photon can do a better job in rescaling the images on the backend before they are delivered to the browser?
      Thanks
      Michael 
    • sfmstudios
      By sfmstudios+
      I'm using the boxes section on a local development site to play around with some options, and running into an issue.  
      Have the following settings for the boxes:
      Type: Images/SVC Media on Top Image Appearance: Standard/Default Image/Icon Width: 280px Image Opacity: 100% Each of my box images is 280x150 in size, but the result of the image on the box is a strange zoomed-in, cropped square (see attached).  I looked to adjust border properties via CSS, but couldn't find a fix.  What solutions are out there?

    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      I received our monthly Alexa report, and it pointed out that there were missing alt tags on EVERY page on our site. Upon closer inspection, it looks like the QuickSlider which is used for the scrolling banners at the top of the site doesn't bring in the alt tags. Recently, you made a change to the RevSlider to allow images to have "alt" tags. Can you do that for the QuickSlider too?
      Thanks.
    • jvheintze
      By jvheintze+
      I just tried to figure out how to use Lax in combination with Post Thumbnails the following way: instead of showing the Featured Image on top of the content section I would like to have a Lax section above the content which loads for each post the featured image. To do so it seems there should be some kind of word press hook support necessary (not ready yet)? Or did I miss something?
    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      I'm sorry to be a bother. I tried looking this up through the forum and then via Google, but  couldn't find the answer. 
      I want to add "alt" text to the images found in the RevSlider and the QuickCarousel at www.stevensoncrane.com. I added alt text in the media section of WP, and I refresh the page and published, but I still don't see content in the "alt=" part of any image HTML. 
      Is there a way of doing this with these two sections?
      Thanks,
      Rich
×