Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kcie

unexpected break tags

Recommended Posts

kcie
How do I remove the soft return in the textbox? Where does it come from? 
Is there a simple solution? i can't find it  :blink: see attach file.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Hi there, unfortunately there was no file attached :-(

 

The text box uses wpautop for the formatting - http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wpautop so it places <p> tags into the code. Instead of using the textbox use a widgetizer section with a text widget, this won't add the breaks.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
kcie
Hi James, sorry I thought I had uploaded it. 
at it again. thanks for your quick response. 
 
 
305screendump_brtag.jpg
regards Kees

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

This is a bug with the TextBox section, which has been reported already to our tracker.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
kcie

Danny Okay I understand,

but has someone a workarround for this moment to get rid of

those tags or do I just have to wait until it is resolved.

 

thanx gr. Kees

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

the br is added because the default is ..

 

strong .... title ... /strong

br

textbox text....

 

We have changed this is 1.2 and the next patch to 1.1..

 

You can now select the title wrapper, strong/h1/h2/h3 whatever.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kcie

[URL=http://www.freebits.nl/view.php?filename=747screendump2.jpg]747screendump2.jpg[/URL]

http://www.freebits.nl/images/747screendump2.jpg

 

Sorry, I do not quite understand, even in the attachment I have attached and only in the text window,
he starts with a br tag.
Assume that according to Danny that this is a bug and hopefully will be adjusted in next release of DMS.
But until that time do I need for that big space a sollution(workarround) is there 1 quick solution thats only wat i need. i  :fpc: can't find it and it frustrated me.
i have already set it in css to br display none but maybe there is a better way.
 
cheers i need some wine now
en thanx for Qresponse.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kcie
Sorry, did not read the story properly in the first reply from James, the workarround works through to widgetizer section. 
 
excuse all :-). 
Kees

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Glad you managed to resolve, thank you for updating the thread


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

×