Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

abielski

Live Site Not Updating

Recommended Posts

abielski    0
abielski

I am running Pagelines DMS v 1.1.5

I am running WordPress 3.8.1

 

What I see in Admin and what I see on the production site do not match. The admin view is correct and the production view is incorrect. I have attached an example for you so you can see the significant difference.

http://www.crossfitdoneright.com

 

Everything worked fine until I upgraded DMS. My site is cached using a CDN network. I cleared the cache last night and still no resolution. However the cache should have had the site correct, not incorrectly as displayed. So I am not sure what is going on.

 

Please help!!

 

Admin View

[attachment=1931:Admin.png]

 

Live Site

[attachment=1932:Livesite2.png]

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there, do you have the Pro Tools plugin activated, is the CDN information set up in the admin panel inside there?

 

Also are you/have you tried flushing the cache via settings > resets > flush css/less. Then clearing the browser cache you're testing in the ensure the live site is being fully displayed.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
abielski    0
abielski

CDN was set correctly in Pros Tools Plug-in

I unchecked the cache section checkbox and updated permalinks (changed format and then changed back)

 

It all seems to work now.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • DonRicardoRVM
      By DonRicardoRVM+
        First of all, sorry for my bad English.  I am developing an ecommeece with wp, woocommerce, PL5 and quickshop, and I need to do some changes in the simple product grid. I want to change the classes of some divs, but I can't find the templates. 
      Also, I change the grid of the category products pages, but I didn't make it correctly.
      This is the cat archive's: http://globosdemar.com/wp/categoria-producto/camisetas-para-ninos-y-ninas/
      Can you help me?
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi
      I found this topic
      which talks about a similar issue I am having, but a little different. Hope someone can help me out.
      Best way to see the problem is to view http://cassclayton.com/ on Safari (Mac) compared to Firefox or Chrome. You will see the banner just under the fixed menubar has a gap between the menubar and top of the banner. Looking at Inspector, I found:
      <div class="fixed-top-pusher" style="height: 62px;"></div>
      <script> jQuery('.fixed-top-pusher').height( jQuery('.pl-fixed-top').height() ) </script>
      and indeed it seems the jquery is not always working consistently. For instance, if you simply refresh the page in Safari, it will loose the gap and all looks fine, so is it a browser cache issue that is interacting with the jquery? I do have W3 Total Cache installed. There must be a way to tell the code to make sure jquery is up and running and available to do it's majic?
      And perhaps there is just a better way to do this banner? Originally I tried several DMS sections and used the banner image as background, etc... Kept running into problems with resizing and the left/right parts of the image were getting chopped off. It is important the whole image show, so currently I just use a NextBox section with this code:
      <img src="[pl_site_url]/wp-content/uploads/2015/12/CassClayton-blues-tribute-banner.jpg" width="100%" />
      and it looks the way it should. Is there a better way to place a banner graphic under a fixed navbar and make sure the whole banner graphic displays regardless of screensize?
       
    • oseehys
      By oseehys+
      Hello There,
      So i want to use platform 5 and DMS sections on a single page, i am using a child theme with pinspro as my main theme and i activated platform 5, the only problem am having so far is the fixed option, my navbars are not aligning to their default size, and it will be great if platform 5 header and footer section will function, has anyone used this option, how can i make the best use of platform 5 and DMS on a site
      Cheers
×