Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jane

columns aren't flush to one another - why?

Recommended Posts

jane

Hi,

 

These coloumns are not flush (side by side) why is that. One has a column width of 4 and the other has a width of 8.Here's the example:

 

I've tried to set it up so that all the posts under this category will have the widgetizer and all the other posts will not. What am I doing wrong? 

 

 

Thanks for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Hi there, looking in the source code it looks like both of these elements have been placed inside a full width section, so you've change the width of the sections, but they're not in a 2 column layout. If you go into the drag and drop editor, you'll see a section call 2 column layout.

 

Drag that into the page above your current content. You'll see it display in the layout highlighted by two blue framed boxes showing the columns. Using the column editor to adjust the column width, set one to 4 and one to 8 as you did with the sections. Then drag those sections up into each of the columns. They should now display next to each other flush.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Excellent, glad you've fixed, thanks for updating the thread.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

×