Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

shelynx

DMS Editor not loading

3 posts in this topic

Dear DMS Team & Users

 

One moment I was changing the content of my footer via the DMS Editor (Text Section) in Chrome... the next the page wouldn't load anymore... The Blog is still online for readers - but the changes haven't been saved (footer) and as soon as I am logged in as Admin the DMS Editor is loading... and loading...and loading. 

 

Of course I've seen the link below concerning first helping steps... I've tried the following:

1) Deactivating plugins AND of course emptying the cache didn't help

2) Signing out and logging in again neither

3) Javascript console shows no errors

4) PHP errors DID show - but I am not sure IF they're the problem and WHAT I can change 

but they are as following:

   NOTICE: Trying to get property of non-object in /web/......./..../ tayonomy.php on line xy

   NOTICE: Undefined offset: 0 in /web/.../... /Seo-friendly-images.php (on two different lines)

 

Right now I wouldn't be able to do ANY adjustments in my layout, sections and their content... is there any way to fix this? I feel quite helpless and would love to continue to use DMS... I am far from beeing a coder... Please help

 

   My Website URL is www.der-blasse-schimmer.de
   I've always been keeping everything updated (DMS up to date)

   Wordpress Version 5.8

   Plugins: some! but problem's the same with them deactivated

 

I'd appreciate your help immensely! Thank you!
 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @shelynx 

 

Could you create an admin logon for your site and send the username/password (along with a link to this topic) to hello at pagelines dot com and we will take a look at this for you. 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Florentine 

 

I've just responded to your email and then managed to find the original thread. I think this is to do with the code in the footer as its a global area. Easiest option to resolve quickly, would be to speak to your host and see if they do a roll back option to a version on a previous day or even a couple of hours prior to when this code was added. I've added other information and suggestions in the email to you. 


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi
      I found this topic
      which talks about a similar issue I am having, but a little different. Hope someone can help me out.
      Best way to see the problem is to view http://cassclayton.com/ on Safari (Mac) compared to Firefox or Chrome. You will see the banner just under the fixed menubar has a gap between the menubar and top of the banner. Looking at Inspector, I found:
      <div class="fixed-top-pusher" style="height: 62px;"></div>
      <script> jQuery('.fixed-top-pusher').height( jQuery('.pl-fixed-top').height() ) </script>
      and indeed it seems the jquery is not always working consistently. For instance, if you simply refresh the page in Safari, it will loose the gap and all looks fine, so is it a browser cache issue that is interacting with the jquery? I do have W3 Total Cache installed. There must be a way to tell the code to make sure jquery is up and running and available to do it's majic?
      And perhaps there is just a better way to do this banner? Originally I tried several DMS sections and used the banner image as background, etc... Kept running into problems with resizing and the left/right parts of the image were getting chopped off. It is important the whole image show, so currently I just use a NextBox section with this code:
      <img src="[pl_site_url]/wp-content/uploads/2015/12/CassClayton-blues-tribute-banner.jpg" width="100%" />
      and it looks the way it should. Is there a better way to place a banner graphic under a fixed navbar and make sure the whole banner graphic displays regardless of screensize?
       
    • oseehys
      By oseehys+
      Hello There,
      So i want to use platform 5 and DMS sections on a single page, i am using a child theme with pinspro as my main theme and i activated platform 5, the only problem am having so far is the fixed option, my navbars are not aligning to their default size, and it will be great if platform 5 header and footer section will function, has anyone used this option, how can i make the best use of platform 5 and DMS on a site
      Cheers
    • kwaoru
      By kwaoru
      Hi,
      I desperately need to deactivate the responsive function on mobile for reasons. It looks so messy with the responsive look on mobile and not navigating or informative at all as it is. 
      I searched for solutions online and tries some of those that I found but nothing worked out. Also I found a previous post on this forum says that this theme pagelines DMS is not meant to be build to deactivate the responsive function... 
      Also tried with widget such as WPtouch to edit the mobile look a little more informative but as I am using "single page" theme on pagelines, the frontpage(main page) never appears on those app.
      Seems like not compatible?
      If there is no way to deactivate responsive function or I'll have to recreate another page just dedicated for a mobile page? or change the theme completely and build a page from scratch?
      I have been searching for this for two days already...
      Could anyone wise and kind out there, please help me?
       
      Thanks,
    • unifeyed
      By unifeyed+
      Hello there. 
      I am trying to have all the ® symbols throughout my website superscript without having to individually go to each symbol and wrap them in <sup> tags. There is quite a bit of them. I have the following code within the Custom Scripts, but it seems to cause issues with the Hamburger navigation, as it does not seem to work. Can you offer up some assistance? 

      <script>
      jQuery(document).ready(function() {
                 jQuery("body").html(
          jQuery("body").html().replace(/®/gi, '<sup>®</sup>').replace(/®/gi, '<sup>®</sup>')
         );
              });
      </script>
    • Bill Bernat
      By Bill Bernat+
      I made changes to a page, hit "publish" and refreshed. All sections except for the first two had been moved into the header section of the entire site. I put them all back, hit publish and refresh again, and they're back in the header again. I've repeated this process several times with the same result.
      You can view the page I was working on here:
      http://adaptiva.staging.wpengine.com/windows-10
      This is an urgent matter, so any immediate assistance is greatly appreciated.