Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

emnandoka

Navbar text-color

Recommended Posts

emnandoka    1
emnandoka

Happy new year guys!

 

I just wanted to change the text-color of my NavBar, but it wont work. i guess i use the wrong code. 

I have to change the color because it is white and i got a white background.

 

http://entwurf1.epic-webdesign-hannover.de/

 

 

 #site .navbar {
background-color: rgba(0, 0, 0, 0);
background-image: none;
border: 0 none;
box-shadow: none;
    text-color: black;
}
 
 
I hope you can help me. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

This is because the styling for the menu colors comes from this:

 

.navbar .navline > li > a

 

So if you try the following that should work.

 

#site .navbar .navline > li > a { Add your CSS here }

  • Like 1

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
emnandoka    1
emnandoka

Thanks for help, but it dont work at all. I do not understand why, because i believe my custom css/less dont work.

 

I copy/paste the code from the DMS dokumentation for the branding area and it do not work too.

 

Im using the latest Flatten and DMS version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Try this instead:

 

#site .navline > li > a {
color: #F00;
}

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
emnandoka    1
emnandoka

This code works. Thank you!

 

I just found out, that if some incorrect code is written in the custom css/less area, the whole custom-code wont work. Not only the one with bad-code but all.

 

Now are some things clear to me. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Yeah, basically you need to make sure your code is valid and minus of mistakes, as it can prevent the compiler from working. Happy to hear the code worked.

  • Like 1

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Grant Turck
      By Grant Turck+
      Navbar Broken on All Devices When Not Logged Into Wordpress. See screenshots attached from mobile. What is causing this issue and how do I fix? Site is venicepride [dot] org.


    • PierreFF
      By PierreFF+
      Hello, 
      I have an issue with NavPro on mobile when the link of the menue is on the same page. 
      Here is my website: http://foundersofthefuture.co
      The isssue comes from the fact that in my menue most of the items send somewhere else on the same page using anchor link (eg. #container_u788888). 
      This works well on desktop but on mobile, nothing happens when clicking on the link. One of the link of the menue of the homepage "France" sends to another page of the website and this one works well even on mobile. 
      I am using the Pagelines framework theme and also used a wordpress plugin (jQuery Smooth Scroll) for smooth scrolling . 
      Thanks in advance for your help and let me know if I need to provide more information. 
      Best,
      Pierre
    • tristanrodgers
      By tristanrodgers+
      Hi there!
      I'd love to have some social media buttons in my navbar like my online-shop has!
      http://mc1r-magazine.com/
      Can someone explain me how to create them? I tried a lot but don't know how to realize them...
      Greetings from Germany,
      Tristan
    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi guys. Just now trying out Platform 5. I like the reletive simplcity of the new interface but there are things I'm used to in DMS that I'm not seeing yet in 5. Is there a good manual, documentation, video series about some of the basics?
      In particular, I've got a simple navigation menu, created the standard way in WP menus section with several top level parents, then 3-4 children menu items below a couple parent items. Have them moved to the right to create the standard parent-child relationship but all I see on the page is the parent level items - no dropdown!. So I changed themes from Platform5 to the standard 2015 default theme and now I see absolutely no menu at top, except for the mobile (hamburger?) icon.
      In DMS, one had Navi and Navbar, etc sections and each would work differently and give different results. How do you work the menu system in 5? And how get different results ?
      thanks
    • nizami
      By nizami+
      I have a problem at http://kambo.world. Using navbar for the main site navigation. It works fine in normal/desktop mode [first screenshot], using the WP Menu I have specified. But in hamburger mode it seems to do its own thing, picking a few pages at random [second screenshot] A fix for this greatly appreciated! 
       


×