Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

festoon

DMS Editor not working

Recommended Posts

festoon    0
festoon

Hi guys,

 

I have just installed Wordpress 3.8 and DMS 1.1.4. I'm using the latest version of Chrome to view my site but the DMS Editor is not working. The DMS toolbar has no icons and doesn't respond when clicked on (see attached screenshot).

 

Can you please help me?

 

Cheers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

HI,

 

Is DMS installed in the correct location:

 

wp-content/themes/dms

 

If so, then try disabling any and all plugins you have active and see if this resolves your issue. If it doesn't please provide a link to your site so we can take a closer look.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

I think the issue is the way your server is setup, I would try not using the method you have and try with a standard domain instead of using the ~


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
festoon    0
festoon

The domain is pointing to another server which is hosting the current site. I'm unable to point it to this hosting location until the site has been built. I have created a cPanel account on my current server and am hoping to build the site using DMS and then point the domain when it's complete. Do you have any other suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Unfortunately, no. I am not an expert in server setup, but the only thing I can point your issue to is either your server configuration or the way the domain has been built via cPanel.

So we can rule out your server, would it be possible for you to install Wordpress/DMS via a standard domain, one not using the cPanel account and see if DMS works as intended. If it does, then its most certainly related to the cPanel account and its setup.

 

I've also pm'd one of our developers who if he has time will be able to take a look.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
festoon    0
festoon

All fixed. It was a permissions issue on the 'dms' folder in wp-content/themes

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Ah. Thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×