Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

pondhopper

Features not background loading

Recommended Posts

pondhopper

2nd issue:

 

http://www.technoticks236.com

 

Features was working properly, with each of the features loading in the background.  It has now stopped doing that and is loading all the features one after another down the page whilst the other content loads and then it corrects itself.

 

I seem to have been able to isolate it to the NEXT Gen Gallery, if I switch off that plugin it loads correctly.  I specifically put the gallery and other widgets below the fold so they could load after the features.  is there a way of forcing all the features to load first to avoid this?

 

I have tried to post a 78kb screenshot, but the uploader is telling me   "You have exceeded your allotted disk space for attachments"

 

You should be able to see it if you load the site.

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Hi there, which version of nextgen are you using? The latest update has caused some jquery issues, you might need to roll back to a previous version of nextgen to stop the jquery error. See - http://forum.pagelines.com/topic/29215-nextgen-gallery-update-broke-carousel/


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

×