Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

honeytrek

Adjust delay on my navigation

Recommended Posts

honeytrek

Website URL: HoneyTrek.com

Framework Version: 1.5.3 Platform Pro
WordPress Version: 3.7.1
Plugins in Use: too many to list
Server/Host: BlueHost
Screenshots: na
Details:

 

Try this: go to HoneyTrek.com and in the navigation try to get to destinations -> africa ->lesotho, and you will experience this trouble.....

 

Currently our navigation is not too user friendly, the user needs to be very precise with their mouse, if they go even a milimeter outside my nav it goes away. I would love to add in a small delay so even if they move their mouse the nav doesn't vanish, and the user can get where they want to go.

 

any tips on how i can add in a delay before the nav shrinks on "mouseout".

 

Thanks,
Mike

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

HI,

 

I am not noticing any issue with your menu system, nor do I need to be precise. What browser are you using ?

 

Also, please update to the latest version of Platform Pro which is 1.6.0 or better yet upgrade to either PageLines Framework or preferably DMS, both of which are are free.

 

You can download the latest version of Platform here - https://github.com/pagelines/platformpro

You can also find PageLines Framework and DMS here - https://github.com/pagelines 


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • glyph.marketing
      By glyph.marketing+
      Hello, I am having a problem similar to that experienced by Michael Kummer here. We have pages that show this automatic scrolling issue (examples here and here) and it is sufficiently annoying that we have seen customers bounce while trying to convert. Strangely, it only happens at specific resolutions, so it can be difficult to reproduce. In general we can only consistently reproduce it on a 4k resolution with a browser width between 1517 and 1536px. 
      Thanks to Michael Kummer's help we were able to set the overflow-anchor property to none in the entire body, which fixed the issue as far as we can tell, but also obviously disabled scroll anchoring for the whole site. I tried applying it to the specific element that looked like it was being reloaded, which was the PL Meganav extension, but that was unsuccessful. 
      Can anyone help us figure out which element or ID we can apply this property to, so that we can fix the scrolling issue but not disable scroll anchoring for the entire site?
      Thank you - 
      Glyph Language Services
    • Liv Kundalini
      By Liv Kundalini+
      Hi -
      Pulling my hair out over here, and would love an assist!
      Site I am building, http://www.livkundalini.com/home, has a problem with the submenu items in the nav not appearing. 
      If anyone wants to see what the Nav should look like, feel free to look in the footer on the left hand side.
      Have tried disabling Pagelines and using the twentyseventeen theme, but problem persists.
      Saw this error (pasted at the bottom of this post) displaying in the inspector, and saw discussion of Jetpack potentially being a culprit. Disabled Jetpack, but the problem persists.
      Had the hosting company even flush the server-side cache, but no avail.
      Any thoughts? Please? It's the only thing keeping me from launching this site!
      Many Thanks,
      Todd
       
      WebSocket connection to 'wss://public-api.wordpress.com/pinghub/wpcom/me/newest-note-data' failed: Error during WebSocket handshake: Unexpected response code: 403   O @ (index):7
    • chamois_blanc
      By chamois_blanc+
      Hello,
      Shouldn't the image PL5 component be using the srcset/picture css directives to pick the correct size for an image? or it does already and I don't know how to use it? Thank you for any advice or enlightenment.
    • Dan Haddock
      By Dan Haddock
      Plugins Active and installed: 
      Akismet Anti-Spam
      Coming Soon Page & Maintenance Mode by SeedProd
      Contact Form 7
      Cookie Law Info
      DMS Professional Tools  
      Enhanced Media Library  
      Flamingo
      Google Analytics for WordPress by MonsterInsights
      Google XML Sitemap
      Jetpack by WordPress.com
      Legull 
      Loginizer   
      MailChimp for WordPress
      PageLines Updater    
      Schema App Structured Data 
      Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Hardening
      Uber reCaptcha    
      Yoast SEO
      Wordpress Version: 4.8.1
      Pagelines Version: 2.2.4
       
      Good Evening/Afternoon or Morning, 
      I am running into a problem with CSS styling not applying inside of most browsers (Safari, Firefox) when I am logged in to wordpress, and all browsers that I have tested when I am logged off and the site has been made public (Chrome, Firefox and Safari).
      As a result, I have managed to identify the probable cause. It looks as though these browsers are refusing to render my sites compiled CSS file due to it being a HTTP URL rather than HTTPS.
      I have attempted to change this URL to HTTPS in my browser, however it brings back an ERROR: File not found page - https://www.shortfilmblog.com/wp-content/uploads/pagelines/compiled-css-core-1505847507.css
      What would you suggest in this regard? Would this be resolvable from your end?
      Happy to provide any further details required.
    • Borries
      By Borries+
      I know this is not an easy problem. Maybe there is a easy solution.
      I have tryed to uses the existing solution, that I have found in the forum
      I changed the colours of my nav (simple nav) and the hover effect (a. hover).
      I really tryed to highlight the active/used link in the nav but I cant figure it out.
      I want it to be black when active.
      Any help would be appreciated. Thanks.
      http://www.marcborries.de  nav link: "Sinn & Selbst" 
×