Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

travistsickle

Duplicate Posts

Recommended Posts

travistsickle

I'm having trouble figuring this one out.  My revisions on posts seem to be posting.  I can't seem to delete them either.  I have disabled all but 4 plug-ins. which are the DMS plug-ins and one google analytics.  

 

sicklehunterblog.com 

 

if you search for Roth IRA on the blog you can quickly see my issue.

 

Also please note that most of them give a 404 error.  The only one that works has the correct permalink.  They ones with the 404 error say stuff like "revision" in the URL.

 

I've tried to figure this out but I just can't.

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Hi there,

 

That's really odd, not seen that happen before.

 

Were any of the plugins you had previously have anything to do with affecting the loop? Have you made any adjustments to the database previously?

 

It seems to do it only for that one post, so maybe its corrupted in the db? Have you tried copying the content into a new post, then completely deleting the existing version.

 

To remove them completely you'll need to use a plugin like http://wordpress.org/plugins/wp-optimize/ or http://wordpress.org/plugins/revision-cleaner/ or remove them manually from the database tables.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

×