Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

travistsickle

Images Not Showing Up

Recommended Posts

travistsickle+    1
travistsickle

I can't seem to get any images to work correctly.  On my about us page, the image no longer appears.  Also I can't get the images to appear on the Teamates section.  

 

I tried to reinstall and checked the settings.  Can't figure out what I am missing.

 

sicklehunterblog.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
travistsickle+    1
travistsickle

I disabled a plugin called lazy loader and the image on my about us page shows up.  But still can't figure out why the image doesn't work on Teamates sections.

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

So i can see from the inspector that it should be loading this image http://www.sicklehunterblog.com/wp-content/uploads/2013/12/Untitled-222.jpg 

 

Could you please let us know the setting you are using for teammate by providing some screenshots for us? I have tried to reproduce this using that exact image and it does work for me. 

 

Also, try disabling all your non-PageLines plugins and see if it shows up 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
travistsickle+    1
travistsickle

worked.

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

OK great, thank you for letting us know. 

 

Could you let us know which plugin it was? 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
treadwellimages    1
treadwellimages

If this option is checked some images on my site will not show. Is there a fix for this?

PageLines Lazyload. LazyLoad Images  This tool will use javascript to lazyload images, helping to increase overall user experience.

 

http://treadwellimages.com/never-before-seen-photos-from-100-years-ago-tell-vivid-story-of-gritty-new-york-city-mail-online-2/#.UvfHQEJdU3u

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

treadwellimages - I have visited the page you linked above and all the images load. The likely cause is that there is a conflict from the Lazy Load plugin and another, I recommend disabling all active plugins except DMS Pro Tools/Lazy Load and see if the issue persists. 


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys,
      I have noticed that all thumbnails on www.michaelkummer.com are scaled down in CSS or HTML, rather than on the backend by Jetpack's Photon. See https://db.tt/vNJCn7Gh and https://db.tt/3ZpkHM7G. 
      Any idea why Pins sets the image width and height to something much larger than what's shown on the screen? Is there any way to fix this so that Photon can do a better job in rescaling the images on the backend before they are delivered to the browser?
      Thanks
      Michael 
    • sfmstudios
      By sfmstudios+
      I'm using the boxes section on a local development site to play around with some options, and running into an issue.  
      Have the following settings for the boxes:
      Type: Images/SVC Media on Top Image Appearance: Standard/Default Image/Icon Width: 280px Image Opacity: 100% Each of my box images is 280x150 in size, but the result of the image on the box is a strange zoomed-in, cropped square (see attached).  I looked to adjust border properties via CSS, but couldn't find a fix.  What solutions are out there?

    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      I received our monthly Alexa report, and it pointed out that there were missing alt tags on EVERY page on our site. Upon closer inspection, it looks like the QuickSlider which is used for the scrolling banners at the top of the site doesn't bring in the alt tags. Recently, you made a change to the RevSlider to allow images to have "alt" tags. Can you do that for the QuickSlider too?
      Thanks.
    • jvheintze
      By jvheintze+
      I just tried to figure out how to use Lax in combination with Post Thumbnails the following way: instead of showing the Featured Image on top of the content section I would like to have a Lax section above the content which loads for each post the featured image. To do so it seems there should be some kind of word press hook support necessary (not ready yet)? Or did I miss something?
    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      I'm sorry to be a bother. I tried looking this up through the forum and then via Google, but  couldn't find the answer. 
      I want to add "alt" text to the images found in the RevSlider and the QuickCarousel at www.stevensoncrane.com. I added alt text in the media section of WP, and I refresh the page and published, but I still don't see content in the "alt=" part of any image HTML. 
      Is there a way of doing this with these two sections?
      Thanks,
      Rich
×