Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dineshameh

video tab overlays in Firefox and IE

Recommended Posts

dineshameh    0
dineshameh

Hi please update me on this issue its very urgent

Share this post


Link to post
Share on other sites
montanauk    0
montanauk

Hi, I have the same problem here.

 

A youtube video belonging to the first Selettore tab appears on all other tabs. 

 

Note that i am linking to pages in all tabs.

 

Appreciate your quick help here as i dont want to drop Selettore tabs having already dropped Flatten Revolution Slider.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
montanauk    0
montanauk

tmeister

 

I have also found another issue here. If you link your Selettore Tabs to a lengthy page, then all other tabs and parent page assumes that's where all the tabs end and therefore I end up scrolling through loads of white space.

 

Appreciate your input

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
dineshameh    0
dineshameh

Can anyone suggest an alternative please

Share this post


Link to post
Share on other sites
montanauk    0
montanauk

Hey tmeister,

 

Still waiting your help here urgently or at least acknowledge the problem with an update. 

 

And Happy new year :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
tmeister+    38
tmeister

Hi,

 

Sorry the delay i take a couple of weeks off for the holidays

 

Now, i will test this in a windows browsers and try to find what is going on.

 

Best,

Enrique. 


Enrique Chavez - Premium DMS Themes, Sections and Plugins.

http://enriquechavez.co

Share this post


Link to post
Share on other sites
tmeister+    38
tmeister

One Question.

 

Are you using a real windows environment or just a virtual one like browserstack?

 

Best,


Enrique Chavez - Premium DMS Themes, Sections and Plugins.

http://enriquechavez.co

Share this post


Link to post
Share on other sites
dineshameh    0
dineshameh

Iam using real windows machine with windows 7 os 

Share this post


Link to post
Share on other sites
montanauk    0
montanauk

Yeah same here. Pure windows 7 environment

Share this post


Link to post
Share on other sites
montanauk    0
montanauk

Hey tmeister,

 

Have you managed to track this down for us ?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • wendygordon
      By wendygordon+
      Wondering if it is possible to use posts or custom post types instead of pages.
      thanks so much.
    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi,
       
      Thanks for providing this section. It looks great. However, I was hoping there could be a fix for the following annoying issue:
       
      1) On a smaller screen (mobile) please navigate to the following website: http://tslandscapes.co.uk/services/
      2) The 'Design' tab should already be displayed and open
      3) Scroll down to the 'Construct' tab
      4) Click on the 'Construct' tab ***issue*** Browser starts scrolling weirdly and you loose your place on the website
      5) Scroll down to the 'Maintain' tab
      6) Click on the 'Maintain' tab ***issue*** Browser starts scrolling weirdly and you loose your place on the website
       
      Can and is there a way to fix this please? It makes the tabs very hard to use on mobile phones as I keep looking where I am on the web page.
       
      Kind regards,
       
      James Wilson
       
    • wendygordon
      By wendygordon+
      I have noticed that when I use this product on Sub Menu items, if i change the tabs on 1 submenu item, it changes for all of the pages in that submenu.  I want each page in the submenu to have the different tabs. is this possible?
    • jDub
      By jDub
      Hi there,
       
      When I'm using pages for the content of my Selettore tabs, no images will show up on the page.  Instead it's just a big white space.   http://vendettaminingcorp.com/main/our-projects/  (please see Geology tab)
       
      Images will work fine when I use them in the custom layout text space, however if I don't want to use the "sub title" or "media" space, when left blank the default text and image appears. http://vendettaminingcorp.com/main/our-projects/   (please see Location tab)
       
      I've search through the php in the plugin and can not find where to resolve this.  Furthermore, I can not fine the css class where I can edit the custom layout styles on the header (it's to big and I don't want it centred.)
       
      These problems are apparent through out all browsers.
       
      Thank you in advance.
    • davidcosgrove
      By davidcosgrove
      I am using the Sellatore Tabs on a website in development. 
       
      Two screenshots attached - one from the dashboard showing the page and the image embedded (001.png).  The other (002.jpg) shows the page with Sellatore tabs and the image does not appear.  No matter what image I insert into the page, it doesn't show up on the front end.
       
      Please help - thank you!
×