Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

larrojas

Testimonials LUD installation problem or not working

Recommended Posts

larrojas+    8
larrojas

Hi there,

 

I have Testimonials Lud for DMS and there is problems with installation or it's not working. 

 

 

After activation I get this error.  I have Meta Box plugin installed

 

 

Please advice,

 

Luis

 

 

 

 

pic-4%20testi.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
bestrag    22
bestrag

Hello, larrojas.

 

Sorry for the inconvenience. Looks like a server issue (php version - you need at least 5.3).

 

Anyway, we are pushing major update (3.2) today and we'll address this too. Please install the new version and post here if the issue persists.


bestrag.net

professional dms plugins 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
larrojas+    8
larrojas

Thank you. i will be waiting for the update

 

Luis

Share this post


Link to post
Share on other sites
webmktco+    21
webmktco

Hi- I also have the same exact problem.  I use HostGator and according to them, I have MyPHP version 5.2.17.

Share this post


Link to post
Share on other sites
bestrag    22
bestrag

larrojas

 

Update released.

Everything should work for you now.


bestrag.net

professional dms plugins 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
larrojas+    8
larrojas

Hi,

 

I am using also HostGator. If you are planning to upgrade to PHP 5.3... DON'T DO IT!

 

I asked HostGator to upgrade. They did it and it was a disaster. I was not able to access my wp-admin, and then so many errors with otehr plugins and DMS. At the end I asked to go back to PHP 5.2.17

 

However, just 5 minutes ago I saw there is a new updagrade of TEstimonials 3.2

 

It seems that this one works. i have just installed and activated and things are working fine. I need to place it on my web. Just wanted to alert the problems i had upgrading to PHP 5.3

 

Luis

Share this post


Link to post
Share on other sites
bestrag    22
bestrag

Thanks for the notice.

I've removed anonymous functions witch work with PHP 5.3+ so it is fail-safe now.


bestrag.net

professional dms plugins 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
webmktco+    21
webmktco

I updated WP to 3.8 and the latest version of DMS, but now the DMS editor won't load.  I keep getting this spinning gear:

 

2013-12-14_12-43-31.png

I deactivated the Testimonials plugin and the DMS editor properly loads.

 

Here's the site: http://simon.prodentitedev.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites
larrojas+    8
larrojas

I had a similar problem in a previous version of DMS

 

In my case I had to disable all plugins and start activating them one by one. I have installed Testimonials. I didn't fail as before. 

 

However, i didn't place it in my web yet

 

Luis

Share this post


Link to post
Share on other sites
bestrag    22
bestrag

very sorry to hear that.

 

I've tested thoroughly with WP 3.8 and DMS 1.1.4, both localhost and server environment with no problems.

To investigate this further, please enable plugin and when editor stops working, screenshot the Console tab on Developer Tools (in chrome, press F12 and click on console).


bestrag.net

professional dms plugins 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
bestrag    22
bestrag

webmktco

 

Thanks for the extensive info. Incompatibility with PHP versions bellow 5.3 was fixed in previous update (3.2).

 

This issue was in javascript (jQuery no-conflict). Update with fix is pushed (3.2.1).

 

Please flush cache after update (in editor: settings -> resets -> flush caches)


bestrag.net

professional dms plugins 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
discoveryhouses    0
discoveryhouses

I'm having a similar (but different error) issue when installing the latest version of the Testimonials LUD.  I am a new Pagelines/DMS user but have purchased many of the products in the last few days, and haven't had much issue (short of occassional work in the DMS not saving/having to redo it) until this plug in.  Everything on my site works find until I activate the Testimonials plugin (doesn't seem to even need to be incorporated, issues begin right at activation).

 

I receive the error you see on the attached screenshot stating: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/website/public_html/wp-content/themes/dms/includes/less.plugin.php on line 437

 

At this point, my Nav menu shows as only the responsive mobile style, with the clickable box opening the black scroll menu anchored to the right on my full size brower.  The QuickSlider hover text is also moved out of the box below the images, and the Breadcrumbs NavXT also breaks.

 

I tried unstalling it and redownloading it, flushing the DMS cache in settings, using it with or without the metabox plug in installed, and went through the forums.  This is the closest post I've found, although not relevant to my situation as I have the latest versions of everything as of today.

 

I've pasted the Pagelines debug info below, as well as attached screenshots of the browser output and Developer Tools > Console output results with and then without Testimonials LUD activated/installed.

 

At this point I am just using another free widget that is proving to work just fine for my needs, and although I don't really need this $20 plug-in anymore as a result, I do appreciate your products (I'm not a developer or coder by any means, so the ease with which I can customize Wordpress with DMS/Pagelines is quite nice) and thus am happy to support it and am not seeking refund, but as long as I have this plug in I'd like to be able to use it.  Any help in fixing this issue is greatly appreciated.

____________________________________________

 

DMS Debug Info

WordPress Version
3.8.1

WordPress Debug
Disabled

Multisite Enabled
No

Current Role
Administrator

Framework Path
/home/website/public_html/wp-content/themes/dms

Framework URI
http://www.website.com/wp-content/themes/dms

Framework Version
1.1.5

PHP Version
5.4

PHP memory
256

Mysql version
5.5.32-cll-lve

PHP type
Cgi-fcgi

PHP User
Username

OS
Linux

Licence OK
B******@*******************.com

Installed Plugins
breadcrumb-navxt/breadcrumb-navxt.php
business-branding/business-branding.php
content-copyright/content-copyright.php
custom-sidebars/customsidebars.php
dms-breadcrumb-navxt/dms-breadcrumb-navxt.php
dms-plugin-pro/dms-plugin-pro.php
follow-me/follow-me.php
google-maps-ready/gmp.php
limit-login-attempts/limit-login-attempts.php
pagelines-poppy/pagelines-poppy.php
powr-contact-form/powr-contact-form.php
powr-map/powr-map.php
powr-social-media-icons/powr-social-media-icons.php
quick-setup/quick-setup.php
responsive-add-ons/responsive-add-ons.php
share-me/share-me.php
teammate/teammate.php
testimonials-lud-dms/testimonials-lud-dms.php

Share this post


Link to post
Share on other sites
bestrag    22
bestrag

Hello, discoveryhouses (sorry, don't know your name).

 

Never seen this type of error before. I will look into it.

 

Regards,

Bestrag

 

p.s. Please, next time open new topic


bestrag.net

professional dms plugins 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
mshawn78    0
mshawn78

I'm having a similar (but different error) issue when installing the latest version of the Testimonials LUD.  I am a new Pagelines/DMS user but have purchased many of the products in the last few days, and haven't had much issue (short of occassional work in the DMS not saving/having to redo it) until this plug in.  Everything on my site works find until I activate the Testimonials plugin (doesn't seem to even need to be incorporated, issues begin right at activation).

 

I receive the error you see on the attached screenshot stating: Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/website/public_html/wp-content/themes/dms/includes/less.plugin.php on line 437

 

At this point, my Nav menu shows as only the responsive mobile style, with the clickable box opening the black scroll menu anchored to the right on my full size brower.  The QuickSlider hover text is also moved out of the box below the images, and the Breadcrumbs NavXT also breaks.

 

I tried unstalling it and redownloading it, flushing the DMS cache in settings, using it with or without the metabox plug in installed, and went through the forums.  This is the closest post I've found, although not relevant to my situation as I have the latest versions of everything as of today.

 

I've pasted the Pagelines debug info below, as well as attached screenshots of the browser output and Developer Tools > Console output results with and then without Testimonials LUD activated/installed.

 

At this point I am just using another free widget that is proving to work just fine for my needs, and although I don't really need this $20 plug-in anymore as a result, I do appreciate your products (I'm not a developer or coder by any means, so the ease with which I can customize Wordpress with DMS/Pagelines is quite nice) and thus am happy to support it and am not seeking refund, but as long as I have this plug in I'd like to be able to use it.  Any help in fixing this issue is greatly appreciated.

____________________________________________

 

DMS Debug Info

WordPress Version
3.8.1

WordPress Debug
Disabled

Multisite Enabled
No

Current Role
Administrator

Framework Path
/home/website/public_html/wp-content/themes/dms

Framework URI
http://www.website.com/wp-content/themes/dms

Framework Version
1.1.5

PHP Version
5.4

PHP memory
256

Mysql version
5.5.32-cll-lve

PHP type
Cgi-fcgi

PHP User
Username

OS
Linux

Licence OK
B******@*******************.com

Installed Plugins
breadcrumb-navxt/breadcrumb-navxt.php
business-branding/business-branding.php
content-copyright/content-copyright.php
custom-sidebars/customsidebars.php
dms-breadcrumb-navxt/dms-breadcrumb-navxt.php
dms-plugin-pro/dms-plugin-pro.php
follow-me/follow-me.php
google-maps-ready/gmp.php
limit-login-attempts/limit-login-attempts.php
pagelines-poppy/pagelines-poppy.php
powr-contact-form/powr-contact-form.php
powr-map/powr-map.php
powr-social-media-icons/powr-social-media-icons.php
quick-setup/quick-setup.php
responsive-add-ons/responsive-add-ons.php
share-me/share-me.php
teammate/teammate.php
testimonials-lud-dms/testimonials-lud-dms.php

I have the EXACT same problem! Remove plugin and everything returns to normal........

Share this post


Link to post
Share on other sites
bestrag    22
bestrag

I see.

I am working on it.

 

Will be back soon with solutions


bestrag.net

professional dms plugins 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
borderleads    1
borderleads

hi, I installed the plugin and when I tried to use it in a page the whole theme broke. After I deactivated the plugin all my global settings were lost I had to start working on doing all the global settings and menus of the site. my site is borderleads.com I installed the Meta Box pluging before trying to use the Section, what can I do?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
bestrag    22
bestrag

I really apologize for inconvenience.

There is a compability issue that will be patched with an update I am working on as we speak.

 

How many testimonials do you need to represent? Let me know so I can maybe work something out for you before patch is out.


bestrag.net

professional dms plugins 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
bestrag    22
bestrag

New release of Testimonials Lud is out (3.2.3).
We've tested it on DMS 1.1.5, 1.1.6 and dev version (1.2) and it works great.

 

But, one customer informed us that error on his system persists (less.plugin.php, line 437).

Since we can't reproduce this issue (local or server), will look into this further with DMS core developers.

Back with solution soon.


bestrag.net

professional dms plugins 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
bestrag    22
bestrag

@discoveryhouses @borderleads

 

New release is out (3.2.4) that fixes this issue. Update and flush caches (settings->resets tab on editor)

 

Sorry for the inconvenience, it was very unusual and hard to find bug.

 

regard,

bestrag


bestrag.net

professional dms plugins 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • dreamsight
      By dreamsight+
      Associate an image with this testimonial> Upload Images opens the media pop-up, then if I select image from the Library, or upload a new image and "insert into post" nothing happens.
      Any ideas?
    • webmktco
      By webmktco+
      WP 3.8.1
      DMS 1.1.7
      Testimonials LUD 3.2.5
      http://palmetto.mystagingwebsite.com/testimonials/
       
      Problem: The custom text is not displaying.
       
       
    • Claude203
      By Claude203
      We have Testimonials LUD installed and it's great. Recently while adding a testimonial and testing a font size I suddenly noticed something I had not previously seen or knew was possible, namely that the section height was being responsive to the quote size automatically on scrolling to the next testimonial. The section was responsive on desktop as well as on mobile devices.
       
      I do not know what I did to activate the responsiveness, but I wish I did because now the section is just as suddenly no longer responsive. 
       
      Is there indeed something I can do to activate responsiveness in the Testimonials LUD? Or was I only dreaming? :-)
       
      Thanks! 
    • Claude203
      By Claude203
      I just got this add-on section and have a (probably) really dumb question: How/where does one set up the actual testimonials? And then, how are those linked to the Section? There appears to be nothing in the Section edit area that specifies this.
       
      Thank you.
×