Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

scientistsofmedia

audio player does not work

Recommended Posts

scientistsofmedia+    0
scientistsofmedia

Just purchased the audio player. attempting to set up a local playlist using mp3 and OGG.  I've added the section but get the following error when viewing

  • Notice: Undefined variable: link in /home/content/88/10661088/html/wp-content/plugins/audio-player/sections/audio-player/section.php on line 470
  • Dance of the Siddhars (Awaken the inner guru)
    Notice: Undefined variable: link in /home/content/88/10661088/html/wp-content/plugins/audio-player/sections/audio-player/section.php on line 470

 

here is a link to my page

http://test.nandhi.com/music/

 

any thoughts on how to correct the error?

 

a second question... how do you set the order for tracks on a local playlist?

Share this post


Link to post
Share on other sites
scientistsofmedia+    0
scientistsofmedia

I've loaded the update.  I am now getting audio to stream from Chrome and Safari however does now work in Firefox browser.

 

a couple of other questions in regards to using the audio player locally.

 

1. is there a way to order the tracks within a playlist?

2. above the audio controls, it still says "Artist Name - Artist Title" ... is there a way to edit this information?

 

here again is the link to my demo, at the bottom of the page.

http://test.nandhi.com/music/

Share this post


Link to post
Share on other sites
outtareach    3
outtareach

player is not working for me, put in the slug for the playlist but nothing.  I also created api key on soundcloud as well.  what am I doing wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • rafales
      By rafales
      Hello,
       
       
      Before buying Audio Player, I would like to know if it can play audio streaming.
       
      For exemple : http://37.59.53.200:9016/autodj
       
      Thanks for your help.
       
      Best.
       
       
      Rafales
    • outtareach
      By outtareach
      Installed and updated the plugin and could barely use wordpress.  I did a scan and the speed was a D, I deactivated it and deleted it and now performance is better and backend loads better.  Uninstalled all other plugins til I got to that and it is what was slowing site down.  Just wanted to let you know.
    • pehja
      By pehja+
      The videobackground is really usefull. But would it be possible to have it contained in a section? Like on this site. http://www.izettle.com/se/kassaregister
       
      Would be perfect!
       
      Ops sorry put this in the wrong place...
    • pehja
      By pehja+
      Hi Alex!
       
      So the player still is out of order. And the one you have pushed is empty so there is no way to install the latest version. The latest in PageLine account is 100.4
       
       
×