Jump to content
  • Similar Content

    • Kedark
      By Kedark+
      Hello,

      what happened to the Folio? Yesterday I bought a folio installed - not working properly ...
      at the same time disappeared from the directory section of the DMS.

      Does anyone know what happened? Will there be a new and improved version? Do FOLIO gone for good?

      Regards, Kedark
    • martin.carrese
      By martin.carrese
      Hello,
      i need help about bugs i have with folio. I have several bugs :
      - icon in WP backend is a broken picture
      - on frontend, buttons that are supposed to be on the featured images are below
      - categories created in "folio" doesn't appear in DMS frontend, menu shows me normal articles categories.
       
      i deactivated all extensions, without effect on this problem
       
      i need you help, please,
      Thanks
       
       
      [attachment=2228:Capture d’écran 2014-06-02 à 15.46.02.png]
       
      [attachment=2229:Capture d’écran 2014-06-02 à 15.44.37.png]
       
       
       
    • ashbybp
      By ashbybp
      Hi,
      I'm embarrassed to ask this, but I can't figure out how to add a 'link' button to my folios. :huh:  I've put hyperlinks everywhere I can find them. No love. 
      I don't know if it makes a difference, but I'm trying to link it to a product page. 
       
      Please giveth your knowledge generously. 
       
      Thanks so much. 
       
      Best regards,
       
      Mary
    • balfred1345
      By balfred1345
      Hi,
       
      I apologize if this is a duplicate post, but I don't think the one I put in around 4 hours ago is going to go through.
       
      I've got Folio set up here: 
      http://whub34.webhostinghub.com/~videoh6/cidev2.com/concert-series/choral-arts-ensemble-season/
       
      I need to have the modal window scrollable on small screens, iOS etc. Can you tell me how I can set this up in your Folio modals?
       
      If you've got  CSS that can do this, can you please tell me how I can get the CSS to be "seen" in PL? In trying to make the above work myself, using #site and !important, the CSS would not take effect. Using Firebug, I could see that the CSS wasn't showing up.
       
      Thanks,
      Bruce
×