Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

atcdomainsolutions

Navbar issue on phone/tablet

Recommended Posts

atcdomainsolutions+    63
atcdomainsolutions

I am building a site for a client and when I went to view it on a phone, I noticed something strange.

 

The menu that is in the tan area of the site does not work when I click it.  I can see it click but the page does not slide left and reveal the typical mobile menu view.

 

I added a fixed menu area that is calling the exact same menu and when you go to the top of the page on a phone or tablet and click the menu button, it slides over and reveals the menu.

 

Really stomped.  Can't figure out why the original navigation menu you see on the doesn't collapse over when clicked but the fixed nav bar area I activated just to test out the same menu DOES slide over.

 

Need help!  Truly can't figure this out.

 

The only custom CSS I have applied to the menu is a margin indent and that affects BOTH menus so don't believe that is causing one to NOT collapse and one still works.

 

Client really just wants the menu I added to the tan area and not the one up top.

 

Site is at:  http://atcdomainsolutions.com/girlintheglass/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

So your issue is that your NavBar section menu button isn't triggering the mobile menu ?

I would recommend you disable all your custom CSS and see if it works, if it does then its your CSS that is the cause.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Grant Turck
      By Grant Turck+
      Navbar Broken on All Devices When Not Logged Into Wordpress. See screenshots attached from mobile. What is causing this issue and how do I fix? Site is venicepride [dot] org.


    • PierreFF
      By PierreFF+
      Hello, 
      I have an issue with NavPro on mobile when the link of the menue is on the same page. 
      Here is my website: http://foundersofthefuture.co
      The isssue comes from the fact that in my menue most of the items send somewhere else on the same page using anchor link (eg. #container_u788888). 
      This works well on desktop but on mobile, nothing happens when clicking on the link. One of the link of the menue of the homepage "France" sends to another page of the website and this one works well even on mobile. 
      I am using the Pagelines framework theme and also used a wordpress plugin (jQuery Smooth Scroll) for smooth scrolling . 
      Thanks in advance for your help and let me know if I need to provide more information. 
      Best,
      Pierre
    • tristanrodgers
      By tristanrodgers+
      Hi there!
      I'd love to have some social media buttons in my navbar like my online-shop has!
      http://mc1r-magazine.com/
      Can someone explain me how to create them? I tried a lot but don't know how to realize them...
      Greetings from Germany,
      Tristan
    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi guys. Just now trying out Platform 5. I like the reletive simplcity of the new interface but there are things I'm used to in DMS that I'm not seeing yet in 5. Is there a good manual, documentation, video series about some of the basics?
      In particular, I've got a simple navigation menu, created the standard way in WP menus section with several top level parents, then 3-4 children menu items below a couple parent items. Have them moved to the right to create the standard parent-child relationship but all I see on the page is the parent level items - no dropdown!. So I changed themes from Platform5 to the standard 2015 default theme and now I see absolutely no menu at top, except for the mobile (hamburger?) icon.
      In DMS, one had Navi and Navbar, etc sections and each would work differently and give different results. How do you work the menu system in 5? And how get different results ?
      thanks
    • nizami
      By nizami+
      I have a problem at http://kambo.world. Using navbar for the main site navigation. It works fine in normal/desktop mode [first screenshot], using the WP Menu I have specified. But in hamburger mode it seems to do its own thing, picking a few pages at random [second screenshot] A fix for this greatly appreciated! 
       


×