Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

fullcontact

Navbar js and SSL

Recommended Posts

fullcontact    1
fullcontact

I'm getting Not all content is secure warnings on my site and the culprit seems to be the navbar js which is being referenced as http not https on the pages with warnings.

 

I've tried a couple of plugins like clean SSL to force the https on all scripts but the navbar.js still shows as http:

 

Is there a setting that I've missed? 

 

 

 

 

 

 


Start-Build-Grow Your WordPress Powered Business

James Maduk - http://www.wpgrow.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

How have you made your site SSL ?

Can you provide this information please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
fullcontact    1
fullcontact

Yes the cert is installed and active, the site and wp URL are both set to https://

 

When the warning is displayed by some browsers a view source reveals two http only elements, the navebar.js  and the paglines search image/icon as the only 2 elements that are not https: 

 

I'm going to remove the search from the navbar and flush the caches to see what happens now.


Start-Build-Grow Your WordPress Powered Business

James Maduk - http://www.wpgrow.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Hi there, try adding the filter linked on this thread - http://forum.pagelines.com/topic/24601-compiled-css-not-converting-to-https/ to force the ssl. You'll need to add this to the functions.php of either the base theme or the customize plugin.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Thanks for informing us, we appreciate it.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Grant Turck
      By Grant Turck+
      Navbar Broken on All Devices When Not Logged Into Wordpress. See screenshots attached from mobile. What is causing this issue and how do I fix? Site is venicepride [dot] org.


    • SaschaM
      By SaschaM+
      hi
      i wanted to point out at this time, that i am very very very happy with platform 5. (before i used DMS and others) as some ppl talking here some things are not working, i can say the opposite working on my Web:
      1. UberMenu
      is running fine, without shortcodes or "tricks" necessary - it runs out of the box with no problems in a few clicks configured. also further ubermenu plugins 100%
      2. Shift Nav
      As a further extension of UberMenu - also runs fine out of the box with a few clicks. also combine with ubermenu no problem (Ubermenu for normal nav, shift nav for mobile)
      3. https / SSL

      I user commodo instant ssl and everything runs fine (10 minutes installation) - no mixed content errors nothing everything very smooth :-). Google SERPS have been updated to https URLS wihtin 1 day(!)
      4. MaxCDN
      I use MaxCDN for sitespeed as i implemented also video backgrounds. it runs perfect with wp supercache
      5. Nginx
      I also run nginx on my webspace, also with that there a no problems with platform 5. I also use nginx streaming for video files, works perfect.
      For all points there a no functions codes necessary or implement shortcodes - it runs out of the box and makes it easy for everybody, whos a little firm in technical matters. Some guys here in the forum make it really complicated :-)
      I am working with pagelines around 5 years now, and platform 5 / framework 5 is the best tool ever
      BUT i am missing to configure site headlines h1-hx as in DMS possible easy way. It was a great way to make seo sitestructure. now there are lots of empty headlines or headlines or jumped over. in seo this causes errors in sites structure. this should be reworked.
      if you have any questions on pl5 with 1.-5. just ask me here....
      regs, 
      Sascha Mühlen
       
       
       
    • PierreFF
      By PierreFF+
      Hello, 
      I have an issue with NavPro on mobile when the link of the menue is on the same page. 
      Here is my website: http://foundersofthefuture.co
      The isssue comes from the fact that in my menue most of the items send somewhere else on the same page using anchor link (eg. #container_u788888). 
      This works well on desktop but on mobile, nothing happens when clicking on the link. One of the link of the menue of the homepage "France" sends to another page of the website and this one works well even on mobile. 
      I am using the Pagelines framework theme and also used a wordpress plugin (jQuery Smooth Scroll) for smooth scrolling . 
      Thanks in advance for your help and let me know if I need to provide more information. 
      Best,
      Pierre
    • social_biz
      By social_biz
      I am trying to get iBlogpro6 running under https. All is fine but I am getting a mixed content warning:
      Mixed Content: The page at 'https://s11r.co/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure stylesheet 'http://s11r.co/content/uploads/pagelines/compiled-css-core-1464872768.css'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS. The compiled css file are delivered in http not https. I tried toi delete them several times but the error is still there.
      Do I need to fix something in the theme folder? What? Where?
    • danigurgel
      By danigurgel
      Hello,
      I have a connection issue with my Pagelines Platform 5 Installation:
       
      I have already tried inserting define( 'PL_SSL_NO_VERIFY', true ); into my wp-config.php file. Did not solve it.
      I am unable to solve it as explained in the "Readme first" posts, because the hosting service refuses to whitelist those domain/IPs listed. 
      I am able to manually download any files I might need to, though. It is only my wordpress installation that cannot connect to those servers, not my computer.
       
      So my question is pretty straightforward: Is there any way I can bypass adding the account and add any new plugins, extensions and updates manually? It would be my best choice, I guess.
      Thanks
×