Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jorgevas78

Viewer Theme Gallery

Recommended Posts

jorgevas78    0
jorgevas78

I'm using the viewer theme by pagelines and inserted the gallery that comes with it into my layout and for some reason it is offsetting the images i selected. I notice that inside the code it has an inline style with a negative margin-top. not sure how to get this fixed. 

<div class="pl-gallery-slide" style="visibility: visible; opacity: 1; transition: opacity 400ms ease-in-out 0s;">

    <img class="rsImg rsMainSlideImage" src="http://www.stallion-entertainment.com/wp-content/uploads/enrique-gallery-005.jpg" style="width: 1214px; height: 1091px; margin-left: 0px; margin-top: -242px;"></img>

</div>

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Can you provide a link to your site so we can check this out for you please? 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B    436
James B

Moved to store product forum, no drop down section for viewer theme, notified core. Copying in raylonet so he can see thread.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
jorgevas78    0
jorgevas78

i used a work-around through css so the images will work properly now. however, it still needs to be fixed. so the link above won't show the slide out of alignment. 

.pl-gallery-slide img[style]{
  	 margin-top: 0px !important;
}

Share this post


Link to post
Share on other sites
KwinnMedia    0
KwinnMedia

I keep trying to install the theme and keep getting this error "The package could not be installed. The theme is missing the <code>style.css</code> stylesheet.

 

Any idea what I can do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • cstudio
      By cstudio
      How do I control the lightbox effect on the plugin "popthumbs"?  On mobile, it opens up much to small then when expanded it opens to large.  I would like to control the the lightbox to like 90% of the viewer window but I can't figure out how/where to control that.
      Site example

       
      Thx
    • FRevi
      By FRevi+
      I am trying to achieve a gallery (Envira Gallery plugin) that spans the full width of a page, within Platform 5 theme. Can't figure it out.
      The page should look roughly like this: www.frankrevi.photography/envira/favorites-2 (maybe minus the title, that's another story). This is a standalone gallery page and not part of my site. Nothing links to it.
      But instead it is this on the real page: www.frankrevi.photography/favorites.
      Currently I have the gallery in a Pagelines Framework Content section. My framework content wrap is set to unwrapped full width. I'm using all 12 columns. In Pagelines Settings, my Layout/Nav Content Width is set to 100%.
      How can I get the gallery on the real page URL to be the full page width please?
    • hibbsy78
      By hibbsy78+
      One thing I'd really like to see asap is a gallery plugin the same as multigram in DMS. Actually I'd like to see Multigram replicated for instagram feed but also another version for standard media.
      I haven't found a plugin in wordpress that looks as good as this anywhere!
      https://www.hibbslupustrust.org/instagram/
       
    • suerama
      By suerama+
      At one point developing my site I added some test text. It says: "Testing a title." and "Testing a text block." I believe that I then deleted the section or the text. It no longer appears in my  Chrome browser, but it still is appearing below every post in Safari and Firefox. Since I cannot see it anywhere in Chrome, I cannot delete this text or section. 
      Here is a sample post url:
      http://ramacommunications.net/tribe-chain-p2p-insurance/
    • suerama
      By suerama+
      Hi, I recently updated wordpress and plugins and now changes simply do not register at all in the DMS interface. At first I can type in a textbox field, but I don't see that affecting the type on my page. Then I publish, see no effect. After that I can no longer even type in a text box interface field. 
       
      Wordpress interface works normally, it's just the DMS that isn't functioning.
       
      I'm setting up a dev site to troubleshoot this by disabling plugins, or reverting to a saved backup, etc. But I thought before I go to all the trouble someone might have a tip for me.
       
      Thanks in advance!
×