Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

nandorj78

Google Analytics

Recommended Posts

nandorj78

Can't seem to put the code for Google Analytics to work on casadesabine.com

 

I've added the code in the Custom scripts area.

 

What am I missing here?

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

Nothing, you should just add the .js tracking code to your the Custom Scripts area and as far as I know, that should be it.

 

I have just viewed your site and found that you're now using the plugin by Yoast, has this resolved your issue ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
nandorj78
It says Google cannot find the code on the site. (Doing via custom scripts). Haven't tried the plugin by yoast yet

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

Hi there, looking in the source code it seems the code is being added through yoast, if you have it in twice this can cause issues. Try removing one or the other to see if it changes. Make sure the google admin you're looking at the real time view to see if you can see yourself live when looking at the site.


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites
nandorj78

I don't even know what is yoats!

Share this post


Link to post
Share on other sites
nandorj78

All plugins related to Analytics are now disabled. Problem persists.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

If you have added the code to the custom scripts area, what notification are you receiving which informs you that Google Analytics isn't working ?

 

Can you provide a screenshot please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

OK, why do you have HTML in your custom scripts ? By HTML I am referring to the FB div.

Please remove that and see if this resolves your issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
nandorj78

I need it because of this. See attached.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

I am not sure what I am supposed to see from that image ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

That code should go there as far as I know ?

You should place that code where you want the Facebook box to appear and not add it to the Custom scripts area. Please remove it for the timebeing so we can make sure it isn't effecting your Google script.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
nandorj78

Nope, it didn't do the trick. Code gone and analytics still not recognized.

Share this post


Link to post
Share on other sites
James B

I can see the Script showing in the source code now, is it still not listed as receiving data?


Kindly search the forum and read the documentation before posting. It will help you resolve many issues.

For CSS help be sure to check out W3Schools first and be sure to download FireBug for FireFox for troubleshooting.

James B

Share this post


Link to post
Share on other sites

×