Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dineshameh

need help in fixing the template

Recommended Posts

dineshameh

Hi,

 

I have a weird problem or i am not sure if iam missing the steps

 

1. Please check this url http://serverental.com/products-page/hp-proliant-dl360-generation-5-g5-server-1u-2socket-rack-server/

 

This link had all contents fully fed and saved and then i started working on a different product but after a day this page is empty and all contents has disappeared, you can see only the content in the tabs are present.

 

2. Chcek this url http://serverental.com/dell-server/landing-page/

 

I am working on different page design and content after saving it i was checking my previously worked page which had altogether different content now all are looking the same http://serverental.com/hp-server/hp-proliant-dl360-generation-5-g5-server-1u-2socket-rack-server/

 

 

Please help this is critical

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

1. Content shouldn't simply disappear, it sounds like you may have an issue caused by a plugin or custom script. It may well even be related to your server configuration. Can you disable all active plugins (except for DMS Pro Tools) and remove all custom code/scripts and see if this resolves your issue i.e. add more content and see if the issue persists.

 

2. Are you using the same template ? Try designing a new layout and save these changes as a different template, then assign this template to that page, see if this resolves your issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

OK, thanks and keep us posted.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
dineshameh

Hi I Have disabled all the plugins execpt Dms and tried but still i have the same problem..

 

Apart from those above mentioned i have one more serious problem too

 

Please check this url http://serverental.com/storage/ibm-storwize-v7000-storage/  it has content for a Product V7000 but as soon as i create next product http://serverental.com/storage/ibm-storwize-v3700-storage/ the content of V3700 gets in to the previous page too.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

If you're making changes to one page, then working on another, the changes you made on the second page should have no effect to the page you previously worked on. If both pages are being changed to match the last page you worked on, then its sounds like they're using the same template.

I have just created two pages one called pageone and the other called pagetwo, I added a HighLight Section to each template. On the pageone template, I filled the HighLight options title to Page One and the Subtext option with This is Page One!

When I viewed my pagetwo page, these changes were not present, meaning I could update Pagetwo and have a different layout, design etc...

Therefore, you have most likely assigned the same template to each page and when update this template, it is effecting both pages.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
dineshameh

Please some one check the problem as iam running out of time

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Can you email me your admin username and password please to:

 

danny at pagelines dot com

 

When writing the email please add a link to this topic, otherwise I will most certainly forget what your issue is regarding.

 

Also, do you give me permission to play about with the layouts and also disable any or all plugins ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Bleuy
      By Bleuy+
      How can I get support on pagelines DMS? The product isn't that old and my skeleton themes aren't working and I can't get support in the same way? 
    • Bleuy
      By Bleuy+
      I have a number of legacy websites that are running on the above version of Pagelines DMS, where the template has stopped working. I am using a skeleton theme to all of them. What do I need to do to rectify this.
       
       
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      Hi everyone, what happens is that the web page metrosalarmas.com has a google tags which I have not attacked where I can look to remove those tags and be able to locate the correct ones.
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a week ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

×