Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mtaus

Resetting 404 Template

Recommended Posts

mtaus+    5
mtaus

I accidentally updated the 404 page style to a saved template. I'd like to revert back to the original template. Any suggestions would be appreciated.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

The default 404 page template consisted of nothing more than the 404 section. So go to your Template Area and replace whatever is there with the 404 section. I would then create a template based on this layout and call it 404, so you can customize it in the future if need be.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny
No problem.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • jagipson
      By jagipson+
      404 When trying to connect site to PL

    • webbdo
      By webbdo+
      Hi,
      In the social links Twitter shows 404 error in the API. Example:
      "GET http://urls.api.twitter.com/1/urls/count.json?url=http://www.webbdo.se/cybe…onday/&callback=jQuery1113017799108568578959_1449307004771&_=1449307004772 "
      This on all posts that have the "social links" and Twitter included.
      See example: http://www.webbdo.se/cyber-monday/
      How can it be fixed?
       
    • thesongchanneler
      By thesongchanneler
      Hello. Have you come across this problem? I'm building my website in google Chrome, and all my pages open. But if I (or someone else) uses Safari (maybe other browsers too?) the home page opens, but then when they click on a widget, the inked page shows my header and nav but a 404 Error symbol for everything else. Is there a plug in or something I can do to fix this?
       
      Thank You!
       
    • carlo
      By carlo+
      Hallo,
      we have sites builds with dms2 + wpml plugin for translation, in italian as main language (set as domain site), and english, french, german, etc. translations (set in subdirectory).
      We discover this issue with 404 pages (wich uses "nopost" section) on other languages:
      the "nopost" section function as needed for the main language ( example: http://www.hotelbaiadinora.com/sdghsrthrt) but gives a blank page in other languages (example: http://www.hotelbaiadinora.com/en/sdghsrthrt ).
      where is the problem? Can you help us to solve this?
    • kulmetehan
      By kulmetehan
      Hi guys,
       
      So I don't know what exactly is going on. But I get a "Error occurred: 404 - not found" whenever I try to visit any page on my website, except for the Homepage. Even though the pages are set up and published, I get this error.
       
      Any idea where it's coming from and how to fix it? Thanks!
       
      Please check out for yourself at: http://rijschoolacademie.nl/
       
×