Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

macwade

DMS won't load after I updated to 1.1.1

Recommended Posts

macwade    0
macwade

After I updated to DMS 1.1.1 my site won't load DMS.  It is just listing the content.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi,

 

Can you firstly disable all active plugins, and see if this resolves your issue.

 

If it doesn't go to Wordpress Admin Dashboard > PageLines and click the Save button under the CSS panel. Then refresh your site and see if this resolves your issue.

 

If none of the above resolve your issue, please reply with a link to the site in question.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Peter Esslemont
      By Peter Esslemont
      Hi,
      When using the editor I am getting duplicate wordpress toolbars and an a nice error to go with it...
      I have them stack 4 high at one point.  Goes away with a refresh then re-appears.
      very odd.

       
       

    • Perry
      By Perry+
      Hello there,
      We have started experiencing a crippling issue within the last few days. It seems that ever since three days ago the CSS will not load for our pages outside of the DMS editor. Inside of the editor everything appears to be looking fine, but after publishing and viewing the page in a new browser our elements are all over the place, and in the console it appears that there is an error stating that the CSS did not get loaded. Looking through FTP, it seems that the two CSS files in the pagelines folder in wp-content are now missing. We did not access this folder or modify any files prior to this.  What kind of problem could this be? We are totally halted on any work we can perform until this is solved, so any help would be greatly appreciated. 
      An example of the phenomenon: http://datesafe2.21thirteenhost.com/category/ask-mike/
      Best,
      Perry
    • abuzzelli
      By abuzzelli+
      I'm having a strange issue with a site I'm building. I thought it might have been a server issue, so I moved it to one I know works and it's still messed up. Basically when I have the DMS editor on it looks fine, when I turn the editor off everything looks wrong and I can't re-activate the editor unless I change the theme, then re-activate the DMS theme. Any ideas why this is happening?


    • KimAnn03
      By KimAnn03
      Hello-
      I was having trouble using the wordpress editor- getting a white screen when updating posts, and therefore edits were not saving. so I read all the threads and saw that I needed to upgrade to DMS 2.1.9.9. I did this, but i am still having the same issue.
      Restarted my browser.
      Deactivated plugins.
      Still happening- white screen upon updating posts. It goes to this URL when I hit update: http://www.thecosmicpath.com/wp-admin/post.php
      instead of this page: http://www.thecosmicpath.com/wp-admin/post.php?post=50784&action=edit
       
      Site: http://www.thecosmicpath.com
      wp 4.3
      DMS 2.1.9.9
      Please advise and thanks-
      Kim, webmaster for thecosmicpath.com
       
       
      ***Wanted to add an update to this. I have a development site with all the same credentials. And the issue is not occuring on the dev site. Could this be a cache thing? I cleared broser caches and restarted but that didn't work.....
    • agrega
      By agrega+
      Hi
      I have a problem with dms editor, the bottom is showing shinked
       
      Any idea to solve this!!

×