Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

harrylime

Woocommerce For PageLines DMS

Recommended Posts

harrylime

Hey everyone,

 

Been working on a local testing site to migrate a woocommerce shop to DMS. In PL Framework 2.x.x, it allows you to activate a feature slider (or any other section) on the product pages so you can have a unique image, which is great. In DMS, if you activate a RevSlider or any other section on a product page I'm unable to customize it for a single page—it makes it global so every product has the same images. What needs to be done to fix this?

 

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

Are you adding the section to the Header area of your template ?

As the header area is a global template area meaning that whatever is added there will display throughout your site, on all pages, posts, categories etc..

 

If that isn't the case, then you most likely have the Type option select on the left hand side of the panel, if you select Local instead, this will mean it will only be visible on that post/page/product.

 

http://d.pr/i/8s9C


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
harrylime

Hey Danny,

 

That's what I originally thought. I then started adding sections in every location and it was global for every product.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Awesome and no problem.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Jessica McCabe Lawson
      By Jessica McCabe Lawson+
      I'm building a product catalog site. The featured image is set correctly, but the woocommerce placeholder image is displaying instead. If I click on the placeholder image, the featured image appears, and the featured image works fine as a thumbnail.
      Please view the site here: http://www.directmat.net/product/power-lock-logo-mat/
      Note: I deleted the placeholder image via FTP to see if that would inspire Quick Shop to look for the featured image. No such luck. Please help!
    • mtaus
      By mtaus+
      I'm using Woocommerce in a Pagelines framework. When I build out a product, I'm able to add images in the admin panel and the
      Product Image will display on Shop page, but neither the Product Image nor the Product Gallery will display on the product's dedicated page.
      Shop: https://bendbotanics.com/shop/
      Product Example: https://bendbotanics.com/product/500mg-full-spectrum-hemp-oil-fsho/
      Any help would be greatly appreciated!
    • cdracos
      By cdracos+
      Hello everyone,
      I face a common problem as I can see on relevant topics with quickshop plugin. 
      On Product Single page of woocommerce, i use quickshop as layout. The primary photo of my product doesn't appear on the thumb slider, but the first image is the default placeholder. 
      Need some help not with custom script in the product description for each product. 
      Have a look on my website: http://lillyandsid.gr/shop/camp-things-top/
    • bnapoli
      By bnapoli+
      I have Quickshop installed on my WooCommerce section of this website: http://a04.125.myftpupload.com/
      Main Shop: http://a04.125.myftpupload.com/?page_id=1198
      I've having what appears to be CSS issues on the individual product pages. After cleaning up any code accessible from the wp-admin, the page still appears broken. I never tried to customize it, it just came broken like this right out of the box.
      You can see examples of it broken on every single product page, see here:
      http://a04.125.myftpupload.com/?product=futaba-14sg-14-channel-2-4-ghz-radio-system
      http://a04.125.myftpupload.com/?product=gremsy-gstabi-h7-brushless-3-axis-gimbal
      http://a04.125.myftpupload.com/?product=dji-inspire-1-zenmuse-x5-gimbal-and-camera-unit
      http://a04.125.myftpupload.com/?product=dji-wookong-m-flight-controller
      Can somebody help?
    • yemoonyah
      By yemoonyah+
      Hi, even though I just got a SSL certificate, I can't get the green padlock to appear due to the following error:
      :A file with an insecure url of "http://yemoonyah.com/wp-content/plugins/pl-section-boxes/check.svg" was loaded via the javascript file: https://yemoonyah.com/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.12.4 on line 3. The insecure URL may not be directly contained in the script file and may exist elsewhere."
      I figured if I delete and re-install the plugin it might fix the problem but will my boxes on the website still be there? Or do I have to redesign everything all over again if I delete the plugin and then re-install it?
×