Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kellid

Feature Slider Stacking Vertically

Recommended Posts

kellid    2
kellid

Hello,

 

The feature slider images are stacking vertically upon the page load on all browsers.  I found a forum topic that used the following css coding but this is not working for me.  

 

#page #feature-area {
             overflow: hidden;
     }

 
I can't take the screen capture fast enough to give a shot of it.  
I'm using the newest version of WP and the url is modelalliance.org.  Any help would be appreciated!
 
Best,
 
Kelli

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

HEllo Kelli - i am unable to replicate this issue. http://d.pr/i/G25z

 

Please can you let us know which browser you are seeing this problem with? 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
kellid    2
kellid

Hi Martin!

 

It's happening in Chrome and Firefox.  It's good in Safari now.  

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
kellid    2
kellid

Hey there,

 

It's still happening in Chrome and not sure how to stop it, any help would be greatly appreciated!!

 

 

Best,

 

Kelli

Share this post


Link to post
Share on other sites
greenfly    230
greenfly

Hello Kellid 

 

Have you managed to resolve this? 

 

This is how i see your site in chrome http://d.pr/i/8eIh 


The answer to many issues can be found by searching in the forum before posting as someone else  may very well have had the same problem before you have.  Also, reading the documentation can help you gain a good understanding of how everything works. 

 

Please do not send me private messages. Occam's razor - The principle states "Keep things simple!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
kellid    2
kellid

Hello!

 

I have not.  When the page loads, the stacking happens within a second.  All of the feature images are stacked on top of each other, the they disappear.  Also, the link you provided isn't working.  I've seen this issue before however the css that was provided isn't doing the trick.  Was there another solution?

 

Thanks!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

This issue is caused by two things:

 

1. Your images are far too large, they shouldn't be over 100kb, let alone 500kb, you need to optimize your images.

2. Your internet speed is fast enough to download the images before the stacking displays. I do not see any issue, as my speed 150MB, so the images are downloaded instantly. 

 

So you need to remove those images, and reduce the size so that they're no longer above 100kb, there are a number of servers to shrinking the size of your images, you can find more info here - http://docs.pagelines.com/advanced/optimize-load-time (see images section)


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • gabriel1937
      By gabriel1937
      Hello,
       
      After updating the site below to Framework 2.4.6, the main feature slider has changed appearance, now looking pixellated. Before it looked perfect.
       
      http://www.chandlerlink-accountants.co.uk
       
      Please can you advise what I should do to make the slider look correct (should be 250px high). See attached for an indication of what is happening.
       
      [attachment=2646:Project3.pdf]
       
      Several other the sites we have created use PageLines Framework and I am wary of updating them to 2.4.6 if it will cause all Feature Sliders to break in this way.
       
      Many thanks,
       
      Phil Chandler
    • universalhall7
      By universalhall7
      Regarding the feature sliders at this url:
      www.heartbecoming.com
       
      I need to be able to credit the artist for the images directly at the images on my website.  It seems like the cleanest way to do this is to add hover text to the images with the name of the artist.  I can't seem to figure out though how to add the hover text to the image.  Images displayed in posts and on pages use the title as hover text so that is workable.  Please advise on showing hover text for feature slider images.  Thanks!
       
      Thessa
    • achif
      By achif
      I've tried disabling all plugins and erasing the custom code and this problem persists as you can see in the attached image ( the max. size per file is way too small by the way ).
      Please help.
    • roycreative
      By roycreative
      Ever since the last update my feature slider doesn't load correctly and the images run the length of the page. Not sure how to really trouble shoot since the problem is intermittent. 
       
      Screenshot here:
      https://docs.google.com/a/roycreative.com/file/d/0B4wI3jhXzisCeUpic3J6c3VmM0E/edit?usp=drivesdk
    • Tang
      By Tang
      Please, make the following options switchable in iBlogPro5 options:
       
      #feature_slider #feature-area {     background:    box-shadow;   The background should be switched off to »none« by default. That way the beautiful grey and white design with box-shadow shows up. It matches perfectly with the iBlogPro5 design, I think. And if it is switchable, you can easily come back to the regular framework design with black canvas.
×