Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ashbybp

1.1.1. not loading site - tried everything i know of

Recommended Posts

ashbybp    1
ashbybp

Hi, 

 

I've posted about this a few times since my site is inaccessible at present. The site can be viewed when I'm not logged in; but, as soon as I log in as admin it loads and loads and loads and loads... Here's what I've done:

 

  • deactivated all plug-ins
  • finally had the correct theme updated (Sophistique theme update zip was actually the then current version) - updated using wordpress
  • tried to re-install 1.1.1 through wordpress (failed)
  • Called my host (GoDaddy) to confirm there were no uploading issues on their end. (There wasn't.)
  • re-installed WP to a downgraded version using ftp (No love.)
  • downloaded and re-installed WP 3.7 using ftp
  • uninstalled 1.1.1. and downgraded to an earlier version using ftp - this actually let my site load. However, I couldn't make any alterations to the site; I could only 'view' the editing bar at the bottom of the screen. (Another user has similar issues. See forum post by @altonc).
  • re-downloaded and re-installed 1.1.1. using ftp - but didn't activate Sophistique. I couldn't load my site when logged in. 
  • re-activated Sophistique (just because I didn't want viewers to see a more muddled site than what it is presently)
  • My site doesn't cache
  • if anyone is interested the url is http://www.ashby-bp.com
  • the error says it has something to do with jquery according to the element inspection on google chrome. 

I don't know what else to try here folks. I'm frustrated beyond all measure, and starting to get angry. For two days now I've been back and forth between the forum and GoDaddy and I still can't get my site to work. I'm not a developer. I'm pretty new at this, actually. But I've desperately tried everything I can do.  :growl:

 

Some help would be very much appreciated. 

 

Regards,

Mary

 

 


If I need help, or ask a question, please talk to me like a two year old. I'm new at this. Thanks!

 

If you're looking to publish a book on Wordpress (even for Pagelines only) for absolute beginners please contact me at mdunford@ashby-bp.com. I'm a book publisher.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Danny has replied to one of your other posts about this requesting login info. Please try and keep it all in one post.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Content

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
    • fborcherdt
      By fborcherdt
      On main Dashboard in Wordpress the pagelines extension is displayed.
      Once installed and account is added the extension is active.
      I Freaking accidentally closed the dialog box (X in upper right corner)
      Thinking that it would just not use the plugin for one page.
      BUT no..
      it actually completely disable all pages.
      How can restore all the work that done with the Pageline Extension?
      Do you really have to go back into the Database and find a restore point?
      That seems like really bad UI if you can wipe all your work out in JUST ONE CLICK.
      Here is the site https://www.thevideogrid.com/fred
      PLEASE HELP
      Fred
       
       
       
    • jeomiland
      By jeomiland+
      Hi
      I found this topic
      which talks about a similar issue I am having, but a little different. Hope someone can help me out.
      Best way to see the problem is to view http://cassclayton.com/ on Safari (Mac) compared to Firefox or Chrome. You will see the banner just under the fixed menubar has a gap between the menubar and top of the banner. Looking at Inspector, I found:
      <div class="fixed-top-pusher" style="height: 62px;"></div>
      <script> jQuery('.fixed-top-pusher').height( jQuery('.pl-fixed-top').height() ) </script>
      and indeed it seems the jquery is not always working consistently. For instance, if you simply refresh the page in Safari, it will loose the gap and all looks fine, so is it a browser cache issue that is interacting with the jquery? I do have W3 Total Cache installed. There must be a way to tell the code to make sure jquery is up and running and available to do it's majic?
      And perhaps there is just a better way to do this banner? Originally I tried several DMS sections and used the banner image as background, etc... Kept running into problems with resizing and the left/right parts of the image were getting chopped off. It is important the whole image show, so currently I just use a NextBox section with this code:
      <img src="[pl_site_url]/wp-content/uploads/2015/12/CassClayton-blues-tribute-banner.jpg" width="100%" />
      and it looks the way it should. Is there a better way to place a banner graphic under a fixed navbar and make sure the whole banner graphic displays regardless of screensize?
       
×